Josh Homme съди бившите си колеги от KYUSS LIVES!

10 мар 2012, 19:24 ч. 315 / 7 2
пред./следв.
Фронтменът на QUEENS OF THE STONE AGE Josh Homme е завел съдебен иск срещу бивши колеги от KYUSS, обвинявайки ги в нарушаване на търговска марка, подвеждане, злоупотреба и т. н. Останалите бивши членове на KYUSS, освен Homme и Scott Reeder, се събраха под името KYUSS LIVES! през 2010 г. и от тогава направиха няколко турнета. Искът е насочен срещу John Garcia и Brant Bjork, които според Homme, са се опитали зад гърба му да "отмъкнат" името KYUSS през 2011-а и да се възползват неправомерно от него.

   Тази новина идва в момент, в който басистът на KYUSS LIVES! Nick Oliveri, също екс-KYUSS, има далеч по-големи проблеми, бидейки заплашен от 15 години затвор за домашно насилие и притежание на оръжие и наркотици.
Kyuss Lives!
KYUSS LIVES!


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бъчвата 11.03.2012 17:08:01 отговори + 0 0
Голям позор. Бива ли такава група да се излага по такъв начин. Може би Джош си имаше някакви лични причини, но това е просто прекалено, да го бяха измислили по някакъв начин..грозна история Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nespithe 10.03.2012 19:40:15 отговори + 0 0
Josh имаше много добра причина да не иска да участва в това. Съденето е малко крайно, но всеки трябва да държи на своето. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".