JOURNEY даряват 350 000 долара на Филипините

16 ное 2013, 09:37 ч. 300 / 6 3
пред./следв.
Рок легендите JOURNEY, техният роден в Манила певец Arnel Pineda, "Creative Artists Agency", промоутърите "Live Nation Entertainment" и мениджърът John Baruck даряват над 350 000 долара на Филипините за помощ в справянето с последиците от тайфуна Хаян, който опустоши островната държава в началото на този месец. Парите ще бъдат изпозвани от "World Food Programme" към Обединените нации и с тях ще бъдат осигурени 1,4 млн. порции храна за засегнатите.

   Супертайфунът Хаян е една от най-мощните бури, връхлитала Земята, откакто се водят архиви. Само във Филипините Хаян взе близо 4000 (официално потвърдени) жертви, опустоши десетки населени места, остави без дом стотици хиляди и причини щети за над 200 млн. долара. Последствията от бедствието ще тегнат над района още дълго.
journey


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Перверз Мешерафбет 19.11.2013 01:43:10 отговори + 0 0
Защо??? Защо нямаха концерт по време на тайфуна там? О, суров свят...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.11.2013 03:57:04 отговори + 0 0
3.5 пъти повече отколкото Китай тръгна да дарява. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.11.2013 09:59:14 отговори + 0 0
Браво! Но като гледам колко компании и хора са се навързали в дарението можеше и повчко да е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".