JOURNEY ще издадат новия си албум през юни

10 мар 2008, 19:49 ч. 278 / 6 0
пред./следв.
URIAH HEEP не са единствените "рок динозаври", които ще издадат нов албум през юни (прочети). Това ще направят и техните колеги от JOURNEY, чиято творба "Revelations" също ще се появи през шестия месец от годината. Дискът ще се разпространява ексклузивно в мрежата на магазини "Wal-Mart", а към албума ще бъде добавено и концертно DVD, заснето на 8 март в Лас Вегас. "Revelations" ще е и първото издание на JOURNEY с новия им певец Arnel Pineda, който се присъедини към групата миналия декември.
   Както знаете, на 18 март в София ще гостува предишният вокалист на групата Jeff Scott Soto, а тук все още имате шанс да спечелите безплатен билет за концерта му.

още за:

Journey


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".