JOURNEY взимат басиста Todd Jensen

5 дек 2021, 09:28 ч. 640 / 8 0
пред./следв.

   Американските рок легенди JOURNEY ще изнесат поредица от концерти в Лас Вегас през следващия около един месец. Първото шоу бе на 1 декември и на него групата представи басиста Todd Jensen, свирил с изпълнители като: SEQUEL, HARDLINE, HARLOW, David Lee Roth, Ozzy Osbourne, Steve Perry, Alice Cooper и Paul Rodgers.

   Засега той не е обявен като нов член на JOURNEY и е сигурно само участието му на предстоящите събития. Jensen е на мястото на Ross Valory, който бе уволнен през 2020 г. заради "опит за преврат", след което бе съден от групата, за да се стигне накрая до извънсъдебно споразумение по спорните въпроси.

 

още за:

JourneyTodd Jensen


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".