JOURNEY взимат певец от Филипините

6 дек 2007, 06:54 ч. 288 / 2 2
пред./следв.
JOURNEY анонсираха присъединяването на вокалиста Arnel Pineda към състава на групата. Той идва на овакантеното от Jeff Scott Soto място, който на свой ред замести напусналия по здравословни причини Steve Augeri.
   Интересното е, че Arnel Pineda е от Филипините, където няколко години е изпълнявал по клубовете кавъри на JOURNEY със своята група THE ZOO. Да пее с музикантите от оригиналната банда е повече от сбъдната мечта за него.

още за:

JourneyArnel Pineda


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MJ34 7.12.2007 21:31:24 отговори + 0 0
Не знам как ще звучи новия, но това което направиха със JSS просто беше кофти! Той си научава точно в последния момент, че не е в JOURNEY!! И то не директно face to face, а просто от странични кадри!!! Поне сега с TALISMAN разбива! А как пее на живо - не е истина, направо като ЗМЕЙ! На неофициалния му концерт в Бургас лятото, представете си той ПОДГРЯВАШЕ Ахат?!??!..Вместо те него!!....Без коментар.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лора 6.12.2007 11:31:09 отговори + 0 0
Хммм, да видим...
Смяната на Steve1 със Steve2 смятам че беше изключително сполучлива. Като имам предвид специфичния глас на Perry, който трудно може да сe сбърка и определено беше емблемата на групата, не съм предполагала, че Augeri ще е почти 1/1!!
Jeff Scott Soto ми хареса, поне от това което съм чула.
Новичкия да го видим как ще се представи!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".