JUDAS PRIEST, ARCH ENEMY, POWERWOLF и др. наградени от германския "Metal Hammer"

18 сеп 2018, 18:50 ч. 1067 / 6 8
пред./следв.

   На 14 септември на специална церемония в Берлин, Германия бяха връчени ежегодните награди на немското списание "Metal Hammer" за 2018 г. По-долу ще намерите пълен списък на призьорите по категории:

Легенда: Dimebag Darrell и Vinnie Paul
Бог на рифовете: Alexi Laiho (CHILDREN OF BODOM)
Най-добър албум: POWERWOLF - "The Sacrament of Sin"
Най-добър дебют: PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS - "The Age Of Absurdity"
Най-добра германска банда: KISSIN‘ DYNAMITE
Най-добра чуждестранна банда: ARCH ENEMY
Най-добра концертна банда: DIRKSCHNEIDER
Метъл химн: DIMMU BORGIR - "Interdimensional Summit"
Новоизгряваща банда: CYPECORE
Максимум метъл: David Draiman (DISTURBED) и JUDAS PRIEST

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Стефанов 19.09.2018 12:24:37 отговори + 3 1
Определение за истинска музика, истински метъл и най-вече наистина истинска истина: всичко което харесвам аз, поздрави на майка ви, ако не сте съгласни с мен.

Малко е противоречив избора на редакторите, но не чак фрапантен. Такива класации винаги съм ги възприемал като равни дози маркетинг (най-добър албум/дебют/изгряваща банда), угаждане на масите (щом е известно, добре е), игра на сигурно (с легендарна банда/изпълнител няма да сгрешиш) и един процент за мир между тюлените и белите мечоци.
Ето МОЕТО предложение за най-добър албум: https://www.youtube.com/watch?v=2fIt4e6gfZI - funeral death-doom със страхотен микс от чисти и "некъпани" вокали, РАЗМАЗВАЩИ рифове (и чисти мелодии), задушаваща атмосфера (нищо, че текстовете са на фарьорски(?)) и развъдник на ледени кубчета по гръбнака. Да се обърне специално внимание на Frosthvarv, а отделно и на предния им албум. Името им може да не е оградено от неони, но определено могат да играят наравно с големите момчета в бизнеса.
Извинявам се за традиционно дългия коментар.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бабо Яго 19.09.2018 01:39:25 отговори + 2 6
Щом Sodom ги няма не е метъл....я чуй" Agent Orаnge"....сега Франк Блекфайър се връща на китарата...чичо Том казва,че рифовете на новите песни са като от този албум....Франк Блекфайър свирел едно към едно на концертите....което е трудно постижимо за много китаристи....аз бях на концерта на Sodom-91г.....китариста беше Михаел Хофман.....също свиреше едно към едно всички песни .....останах изумен....бях пред сцената....кристален и тежък звук....китара,бас,барабани-перфектни .всички песни едно към едно....без фалш...нямам думи.....Групата издивя...раздадоха се напълно....Чичо Том каза.че не били виждали толкова хора на техен концерт-12-15 хил. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 19.09.2018 09:59:49 + 1 3
И аз бях през 91 г., както и на следващите 4 у нас, но какво общо има това с тия награди? Или да ги отличат за новоизгряваща банда... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........ 18.09.2018 19:44:59 отговори + 4 2
За "Максимум метъл" се съгласявам с две ръце и два крака! Ten thousand fists in the aaaaair! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 18.09.2018 18:55:48 отговори + 11 6
За разни мърморковци Powerwolf не са метъл.
Немския Metal Hammer и те ли не са метъл?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 19.09.2018 08:38:50 + 4 5
Ами като цяло Метъл Хамър има много малко отношение към истинските групи. Тези списания лансират масов метъл, за народа дето разрежда Мейдън с шабан шаулич между наздравиците... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 19.09.2018 08:56:33 + 8 4
@!!! Ама разбира се, метълът трябва винаги да е супер сериозен и много "ъндърграунд". Толкова ъндърграунд, че да го слушат само по- малко от 1 000 бели, некъпани мъже в мазетата си. Всяка група, която се осмели да напише песен със забавен/ веселяшки тон или да събере повече от 1 000 души публика на свой концерт веднага става "мейнстрийм, поп, шитня" и т.н.

ПС. Много сте интересни уж сте металисти, а изразходвате доста време и енергия да плюете по метъла. Или просто обичате да мразите успелите?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 19.09.2018 09:36:00 + 2 1
Към !!!
Увери се, че не бъркаш английския и немския М.Х.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".