JUDAS PRIEST не можаха да влязат в Топ 5 на вота от феновете за Залата на славата на рокендрола

30 апр 2022, 17:36 ч. 1151 / 10 3
пред./следв.

   Да изброим несправедливо отсъстващите изпълнители от американската Зала на славата на рокендрола е трудна задача. Повечето от тях са европейски банди, но безспорно са с легендарен и значим статут за рок музиката.

   През голяма част от кариерите си доста велики групи дори не получават номинации. В последните години неизменно сред кандидатите са британските хеви метъл законодатели JUDAS PRIEST. И, за съжаление, досега все неуспешно. Мнозина музиканти са казвали в интервюта, че дали присъстват или не в Залата е без значение за тях. Още повече, че вече не е новина приемането на изпълнители, които нямат нищо общо с рок музиката.

   Във финалната селекция попадат пет изпълнители, които са спечелили гласуването на феновете. Присъствието им там не гарантира въвеждане в Залата на славата, но увеличава шанса. Миналата година Rob Halford и компания влязоха в петицата, но не бяха приети в Залата. През 2022-ра не им достигат няколко десетки хиляди вота, за да са сред първите пет, избрани от феновете.

   JUDAS имат 365 999 гласа - с 28 000 по-малко от кънтри звездата Доли Партън. В Топ 5 са: DURAN DURAN (934 880 гласа), Eminem (684 237 гласа), Pat Benatar (631 299 гласа), EURYTHMICS (442 000 гласа) и Доли Партън (393 000 гласа).

   Със сигурност мястото в Залата на славата на рокендрола няма да повлияе на българските почитатели на JUDAS PRIEST, които ще могат да ги гледат у нас на второто издание на фестивала "Midalidare - Rock In The Wine Valley" между 14 и 17 юли (поръчай билет онлайн).

 

JUDAS PRIEST



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hall Robford 3.05.2022 02:43:19 отговори + 4 1
Без Judas няма метал, но явно и без Доли Партън не може. А без Eminem не лягам. Да здравствует new transgender-political correct world! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 2.05.2022 23:15:36 отговори + 3 0
Залата на славата е ясна. На мен са ми чудни разни изпълнители, които, след като са унижавани, след като техни идоли са унижавани, накрая, като ги приемат в Залата, се радват. Вместо да откажат поканата и да обяснят публично защо го правят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 30.04.2022 21:19:59 отговори + 15 0
Милите, какво ще правят, ако не влязат в тъпата зала? Живи да ги ожали човек... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".