JUDAS PRIEST няма да влязат в Залата на славата на рокендрола през 2018 г.

13 дек 2017, 14:53 ч. 1378 / 5 6
пред./следв.

   BON JOVI, DIRE STRAITS, THE MOODY BLUES, THE CARS и Nina Simone са новите изпълнители, които ще бъдат въведени в Залата на славата на рокендрола на 14 април 2018 г. Британските хеви метъл легенди JUDAS PRIEST, които бяха на пето място във вота на феновете, няма да влязат в Залата догодина. Награда за "ранно влияние" ще получи Sister Rosetta Tharpe.

   За да може един музикант или група да бъдат номинирани, трябва да са изминали 25 или повече години от издаването на дебюта им. Най-често обаче минава доста повече време преди много, заслужаващи да бъдат в Залата, да влязат в нея. А списъкът с такива, които би трябвало да са там, но не са, е все така нелогичен за почти всеки почитател на рока.

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


!!! 14.12.2017 12:03:49 отговори + 0 3
Е как мегадет в залата на славата, бе, приятелю?!! Чуваш ли се какво говориш? Това, че аз и ти и другите имаме любимци, не значи, че са толкова големи. Аз много харесвам Министри и чичо Ал е продал няколко милиона. Дай и него да вкараме. Хаха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 14.12.2017 13:55:47 + 2 1
И аз съм голям фен на МегаДейв у Министри. Това са едни от законодателните в траш и индъстриъл метъл. А онази дърта магистралка, Мадона (примерно), в кой стил Праведна музика беше законодзтелка, че не мога да се сетя, та е в тази зала? Не е като да си водя записки, но има буквално хиляди групи, достойни да се нарекат рок или метъл легенди, които не са влезли в тази зала, за сметка на рапъри и такива като Мадона. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Somewher3 13.12.2017 20:28:25 отговори + 7 0
ок..... ама имам един въпрос, защо хора като Мадона ( коята е поне от десетилетие във въпросната ,,зала на славата на рок енд рола") а не групи като Megadeth , Judas Priest , Iron Maiden, Scorpions и още много други ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

frost 13.12.2017 17:09:46 отговори + 15 0
Залата на славата на рокендрола ? What a joke... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 13.12.2017 15:00:10 отговори + 17 3
Нина Симон е по-голяма рокаджийка от Джудас.Това го знае всеки метъл фен ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 13.12.2017 18:48:07 + 10 5
Нина Симон е имала талант и е правила велика музика, макар и не баш рокендрол, за разлика от много други "рокаджии" в тази зала, които пък изобщо нямат талант и изобщо не правят велика музика. Въпрос на време е имена като Бритни Спиърс и Джъстин Бийбър да влязат във въпросната "зала на славата", за сметка на истинските гиганти... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".