JUDAS PRIEST отричат слуховете, че K.K. Downing е писал музика за новия им албум

11 юли 2014, 19:29 ч. 249 / 4 4
пред./следв.

   JUDAS PRIEST нямат контакт с бившия си китарист Kenneth "K.K." Downing и няма планове той да се върне отново в групата. В интервю пред нюйоркско радио, останалите от бандата опровергават различни слухове, плъзнали в Интернет. Един от тях е, че Downing е писал музика за новия албум на JUDAS PRIEST "Redeemer Of Souls". Творбата вече се появи на пазара в САЩ на 8 юли и се очаква на 14 юли във Великобритания и континентална Европа. Китаристът Glenn Tipton коментира: "Ken не се е включвал в писането на албума и няма планове да се присъединява към нас по време на турне."

judas-priest-2014-redeemer-of-souls



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 14.07.2014 23:09:39 отговори + 0 0
За съжаление си личи,че не е участвал в албума... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Драган 14.07.2014 11:57:22 отговори + 0 0
Аз лично предпочитам Tim Ripper Owens да се върне в групата, а Металния Бог да излезе в пенсия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cruehead 12.07.2014 11:39:37 отговори + 0 0
@Stone sour Че K.K. няма да се връща например? Аз лично предпочитам той да е в групата... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stone sour 12.07.2014 00:37:04 отговори + 0 0
В смисъл кое точно в изказването не ви хареса ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".