JUDAS PRIEST подписват за 3 години с компания за ВИП-услуги

30 апр 2008, 23:23 ч. 134 / 2 4
пред./следв.
След като ви съобщихме, че на предстоящото си турне с HEAVEN AND HELL, MOTORHEAD и TESTAMENT JUDAS PRIEST ще предлагат специални ВИП-пакети за фенове, включващи среща с бандата и различни други екстри, става ясно, че Rob Halford и компания са подписали 3-годишен договор с компанията "Paid Inc.", чиято дейност е насочена именно към ВИП-услуги за фенове на знаменитости. Представител на фирмата е заявил, че предлаганите възможности ще позволят на почитатели на JUDAS, независимо от коя държава са, да се почувстват максимално близо до музикантите, като ВИП-пакетите ще включват специални централни места на трибуните на шоутата, "meet & greet" с бандата и предконцертни партита.

   Вече са в продажба и билетите за турнето "The Metal Masters" (JUDAS PRIEST, HEAVEN AND HELL, MOTORHEAD и TESTAMENT), което започва през август в САЩ. Споменатите ВИП-пакети (такива се предлагат и за HEAVEN AND HELL) са на цена от 400 USD, докато стандартните "пропуски" са от 25 до 125 долара.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мартин 11.05.2008 20:56:38 отговори + 0 0
Не, майка ти е педерас, напълно съм нормален. Не съм писал, че АЗ искам да праскам Халфорд. Единственото, по което си приличам с Кърк е това, че свиря на китара, естествено по-зле от него. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.05.2008 16:22:12 отговори + 0 0
Явно си им фен на тези изпълнения щом питаш, искаш да си купиш такъв фенски пакет ли ?
Аман от **********!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.05.2008 00:37:54 отговори + 0 0
ей,ама забавни коментари бе...Дълго ли го мисли или просто се чудиш какво да правиш по нощите и пишеш ли, пишеш ли глупости... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мартин 30.04.2008 23:36:43 отговори + 0 0
А има ли за секс с Халфорд за подобни на Кърк от Металика? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".