JUDAS PRIEST показаха предварителна визия на обложката на "Nostradamus"

12 апр 2008, 09:55 ч. 146 / 1 1
пред./следв.
На входната страница на официалния сайт на JUDAS PRIEST (www.judaspriest.com) може да се види изображение, което се предолага, че е предварителен изглед на обложката на предстоящия концептуален албум на групата "Nostradamus". Засега с по-голяма сигурност се знае само датата на издаването му в Германия - 13 юни, като по непотвърдена информация, дискът ще се появи в останалата част на Европа на 16 юни.

   За съжаление на българските почитатели на Rob Halford и компания, на пресконференцията за обявяване на пълната програма на каварненския "Kaliakra Rock Fest 2008" стана ясно, че преговорите за второ гостуване на бандата у нас не са били финализирани по логистични причини.

   Ето и как приблизително може да се очаква да изглежда обложката (или част от нея) на "Nostradamus":

още за:

Judas Priest


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Типтън 12.04.2008 13:32:17 отговори + 0 0
Официалната дата на излизане е 13 юни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".