JUDAS PRIEST празнуват продажби на над 50 млн. албума

3 дек 2022, 09:39 ч. 706 / 11 0
пред./следв.

   В началото на миналия месец британските хеви метъл легенди JUDAS PRIEST най-сетне бяха приети в американската Зала на славата на рокендрола, получавайки наградата "Музикално отличие".

   Във вечерта на церемонията издателите на бандата "Sony Music" са връчили на музикантите специален плакет, удостоверяващ продажби на над 50 млн. албума в целия свята. Информацията добива по-широка публичност едва сега.

   Постижението не е чак толкова голямо на фона на най-комерсиалните музикални изпълнители. В метъл жанра обаче то е с голяма значимост, защото не са много бандите, постигнали подобни резултати на пазара.

   JUDAS PRIEST гостуваха отново в България през юли на фестивала "Midalidare Rock".

 

rob halford

още за:

Judas Priest


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".