JUDAS PRIEST предоставиха целия си нов албум онлайн

10 юни 2008, 23:45 ч. 227 / 1 10
пред./следв.
JUDAS PRIEST предоставиха за свободно слушане онлайн целия си нов албум "Nostradamus" на този адрес. Текущо ви съобщавахме всички подробности за излизащия на 16 юни диск.

още за:

Judas Priest


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 12.06.2008 16:58:58 отговори + 0 0
jp
до Cronos
- момче, очевидно не си запознат с творчеството на джудас и затово просто си затвори устата и не ставай смешен с глупавите си изказвания
- това, че толкова силно изтъкваш, че си хетеро май навява на точоно обратното, д ан еговорим, че точно при джудас това никога не е имало значение
- кои точно албуми на дикинсън са опропастени сигерно само ти си знаеш, защото явно нямаш никакъв слух
- клишетата в тази музика, които ползват повечето от групите, са ги създали точно джудас и могат да се самоцитират колкото си искат
- това, че не можеш да разбереш една малко по-сложна творба, не означава, че трябва веднага да почнеш да се пенявиш

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 12.06.2008 13:57:34 отговори + 0 0
Еми няма какво да кажа на брата Кронос-затапи ме и сега се гърча пълен с ненавист и ярост!
Пич вземи си намери някъде работа като професионален жлъчьор , ако има такава , ако не...оправяй се "хетеросексуално" , като ползвай себе си за женското в сцената!
Бай!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 12.06.2008 12:56:15 отговори + 0 0
Иванушка:
1. Защо да не съм уред? С неговите клишета рой з. не е ли опропастил една камара кадърни хора - Дикинсън, Роб Рок, Warrior, André Matos ...
2. Прав си защото средностатистическия хеви фен е хетеросексуален. А ти за нещо повече от тая рая средностатистическите ли се имаш? Защо? "Крайно време беше някой да излезе от черупката с клишетата!"
Аз мисля че с албумите с рипъра бая излязоха, ако някога са Джудас са били там. Но с последните 2 албума са баш там. Рой з. е царя на клишетата. Ако тоя албум е изкуство за тебе, сигурно и кончетата по въртележките са статуи на изкуството.
3. Барабаните също смърдят, вокалите са се едно шон конъри е тръгнал да пее на тия години с микрофон от илиенци с йероглифи по опаковката. Всеки албум продуциран от тоя китарите звучат лай**но!
4. Ти силикон ли имаш в гърдите та си толко широкогърд.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 12.06.2008 12:13:02 отговори + 0 0
Хм...:
1.Cronos , който и да си ти не си съвсем уред!
2.Албума!
Ако го погледнеш от страната на средностатистически хеви-фен е трудно смилаем и предизвиква прибързаните коментари по-долу.
Ако го погледнеш от страната на това , което са вложили ТВОРЦИТЕ и се замислиш за какво става въпрос , защо подхода е такъв и как изобщо се разказва концептуално такава история може и да осъзнаеш това , което се случва , а то се изразява с една проста дума - ИЗКУСТВО!Хубаво е когато това се случва при такъв тип утвърдена и рутинирана група.Хвала на Джудас.Крайно време беше някой да излезе от черупката с клишетата!
3.Ако нещо в този албум не ми харесва то е блендата на китаристите когато солират-жалко , че точно тук "Некадърника" Roy Z не е могъл да повлияе,но...
4.Успех на всички в бъдеще със справянето с диагнозата ТЕСНОГЪРДИЕ!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.06.2008 15:47:21 отговори + 0 0
Това е нещо различно от всичко, което са правили досега и е страхотно. Албума е добър, изисква няколко прослушвания. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 11.06.2008 14:52:48 отговори + 0 0
албумът е изключително слаб, наистина жалко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.06.2008 13:58:38 отговори + 0 0
някои хора май не са наясно с историята и значението на джудас за музиката, но профани винаги е имало и ще има. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.06.2008 12:28:50 отговори + 0 0
Ужас това е този албум Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 11.06.2008 12:05:29 отговори + 0 0
Изслушах песните, жалко за джудас. Откакто британския азис се върна в групата, и по-лошото наложи продуцента си рой з., провалил много кадърни хора, групата запада, звука им запада. Жалко за най-великите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormcrow 11.06.2008 01:53:59 отговори + 0 0
Забравил си обаче target-a да set-неш Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".