JUDAS PRIEST се отказват да изнасят концерти като квартет, продължават в досегашния си състав

15 яну 2022, 20:17 ч. 1962 / 10 8
пред./следв.

   Преди няколко дни британските хеви метъл легенди JUDAS PRIEST изненадващо съобщиха решението си през следващите месеци да изнасят концерти като квартет, обявявайки че досегашният им временен китарист Andy Sneap ще се фокусира върху продуцирането на следващата им творба.

   Ден по-късно самият Sneap разпространи изявление, в което каза, че е бил напълно изненадан и разочарован от този ход на групата, но го приема и уважава преценката им.

   По-рано днес от JUDAS PRIEST са уведомили Blabbermouth.net, че променят решението си и няма да свирят на турнетата през тази година като квартет. Групата ще продължи в досегашния си състав с Andy, като за отделни песни при възможност на сцената ще излиза болният от Паркинсон титуляр Glenn Tipton. Текстът, изпратен от групата, е съвсем кратък и завършва с нетърпението на бандата да се изяви на живо пред феновете на обиколката по повод 50-годишнината си.

   Това лято очакваме JUDAS PRIEST отново у нас на второто издание на фестивала "Midalidare - Rock In The Wine Valley" между 14 и 17 юли  (поръчай билет онлайн).

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


JawbreakerNRS 16.01.2022 20:27:09 отговори + 5 2
Дали това все пак не е плах анонс за звръщането на K.K. ....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иво 16.01.2022 19:48:17 отговори + 14 4
Огромна благодарност на всички, които харесват Джудас и взеха твърда позиция против невероятните опити, любимата ми група да я преправят на нещо което не е.
Оказва се, че подобно в други области, така и в тази, мнението на почитателите е от голямо значение. В страницата им във Фейсбук ги направиха, буквално на нищо. Хората ги заплашиха, че няма да им ходят на концертите и че ще връщат билети.Понякога има значение , когато си кажеш мнението силно и без заобикаляне. Има групи с една китара, но това са групи, които винаги са били такива- Венъм/в оригиналния вид/, Иммортал, Пантера, Моторхед..........
Джудас не са от този вид. Двете китари са напълно задължителни, понеже песните са писани така. Може и с тромпет да опитат, но те са за ................две китари. Няма да е зле, Роб да се фокусира върху реалността и да спре да ни занимава с манифестиране на това, колко е освободен , колко е разкрепостен, трезвен и т.н. Нас това не ни интересува, ама изобщо. Нас ни интересува Джудас да са добре, да са силни, и да носят добре огромното си наследство, за което ние ще им помогнем.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 16.01.2022 20:34:35 + 10 4
Ма Анди си е здрав и жив. Малко е работохолик, но сега му е времето. Взетото решение без негово участие си е голяма обида, но той и това преглътна... На негово място бих се разфучала...И К.К. вероятно е търпял много. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...Джудас са супер 16.01.2022 13:24:08 отговори + 2 19
,но Менъуор са кралете! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 16.01.2022 12:26:49 отговори + 7 1
Знаех си! Знаех си! Знаех си, че Джудас четат коментарите тука! Но Гугъл Транслейтора ги е объркал. Коментаторите казваха за друг китарист, а не за същия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

UGIN 15.01.2022 22:04:26 отговори + 8 10
Хеви метъл с един китарист просто не се получава... (Manowar са изключение) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


...... 15.01.2022 22:17:55 + 7 3
Това че са щели да са с 1 китарист на сцената не означава, че ще си преработват песните с 2 китари за 1. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аз бе 16.01.2022 12:58:03 + 13 0
Ако говориш за днешния хеви метъл - да. Но има много успели групи с 1 китара като блек сабат, дио (но с клавири), батори, моторхед (с изключение на определен период) и др. При меноуор е най успешно заради това че баса е в по-висока тоналност и като звучене и композиция в песните се доближава много до ритъм китарата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".