JUDAS PRIEST ще издадат албума "Invincible Shield" през март 2024 г.

8 окт 2023, 08:57 ч. 2515 / 2 14
пред./следв.

   Британските хеви метъли легенди JUDAS PRIEST определиха "Invincible Shield" за заглавие на новия си студиен албум, първи от шест години насам, който ще излезе на 8 март 2024-а чрез "Sony Music".

   Групата обяви новината от сцената вчера, 7 октомври, по време на участието си на американския мегафестивал "Power Trip". На този етап може да видите и обложката на CD и винил версията на творбата. Предстои да бъдат обявени повече подробности.

 

judas priest 2024 - invincible shield

judas priest

още за:

Judas Priest


Коментари   (14)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Типтън 13.10.2023 12:45:39 отговори + 3 0
Девицата беше силна през 80 те.После един страхотен албум 2000.И до там така се развиха както вика колегата че като ги пусна и такава боза и ги спра. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иво 9.10.2023 15:38:25 отговори + 16 0
Супер новина. От големите групи, само Джудас може да направи албум с няколко хита, а останалите песни отлични и много добри. Само те го могат. Плюс това, щом Анди миксира, звукът ще е супер. Никой не може да отнеме силата на Джудас. Никой не може да има , това което те имат, а именно великите албуми преди 1980г. Никой не може да да се прероди като Феникс и да има Сед Уингс в миналото , а след прераждането- Пейнкилър. Никой не може да има толкова добри "слаби" албуми , като Пойнт ъв ентри и Турбо........
Браво момчета, вечните, трудолюбиви момчета на стария, нормален метъл.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 9.10.2023 18:59:31 + 13 0
Е Турбо изобщо не е слаб, просто е доста повлиян от осемдесетарската музика, но от дистанцията на времето може да се каже, че се нарежда непосредствено след 3-4 най-големи класики на групата. И други групи имат подобни осемдесетарски алуби - Йес, Пърпъл - които са времето си изглеждат слаби, но после стават големи класики. По-добре, отколкото през 90-те да се повлияеш от грънджа, защото тогава направо пропадаш и после нищо не става от теб. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сод 8.10.2023 11:07:37 отговори + 0 0
Що на косми пише на 24 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Байо 8.10.2023 10:46:49 отговори + 7 1
Албумът ще излезе на 8.03.2024 г. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Да бе 8.10.2023 10:37:39 отговори + 5 23
Мейдън поне издадоха 2 добри албума след връщането на Брус. Джудас след връщането на Роб издадоха около половин. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


IRON ONE 8.10.2023 11:23:04 + 8 23
Всички албуми на MAIDEN през новия век(както иот миналия) са не само добри,страхотни са . Тази група се развива без да променя стила си и всички истински фенове го оценяват,както личи от турнетата,чартовете на албумите и т.н. UP THE IRONS !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Да бе да 8.10.2023 15:53:20 + 13 3
на Джудас всички албуми след завръщането на Халфорд са супер Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Firepower 8.10.2023 16:09:42 + 6 3
Явно си слушал друга група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 8.10.2023 16:27:19 + 21 7
Феновете на Iron Maiden са като веганите - ще ги познаеш по това как заявяват, че тяхното предпочитание е най-якото, независимо дали някой ги е питал или не.

Пичуе, и аз харесвам Мейдън, гледал съм ги два пъти на концерт и пак бих отишъл... Ама хайде да не се изхвърляме така, особено пък при положение че последните им албуми са просто скучни.

Последните два албума на Judas Priest с Халфорд са напълно велики. Още си ги пускам от време на време.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 9.10.2023 19:13:22 + 5 6
Според мен и Мейдън и Джудас си правят доста добри албуми постоянно. Наистина, Мейдън доста са се развили в посока на прогметъла, което е доста трудно да се разбере от някои фенове, които нямат същите способности за развитие, но за тях нищо не може да се направи, освен да ги съжали човек, че не могат да се насладят на красива музика като нормалните хора. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гуджо 11.10.2023 09:12:39 + 4 3
Феникс е прав за феновете им. Майдън не са издали абсолютно нищо, което да е на ниво от поне Somwhere In Time и лежат на стари лаври, като Металика. Ако нещата им от Brave New World бяха издадени от друга група, никой нямаше да ги слуша. Judas с изключение на Redeemer не спряха да издават здрави албуми.

До Трапец - Нищо прог няма в това да издадаеш 20 минутна песен, която е супер повторяща се и да отегчиш човек до смърт. Ако наричаш това красива музика значи имаш доста изкрвиени разбирания.

Вече 25г откакто слушам тази прекрасна музика не разбирам, какво толкова намират хората в IM. Повечето им неща имат две-три що годе добри песни и останалото е боза. Джудас си остава далеч по-класната група за мен. Само Painkiller сам по себе си е хиляди пъти по-добър от който и да е Мейдън албум и няма изобщо нито един слаб момент. Да не говорим и за Stained Class, DOTF, SFV, SAS, SOD. Джудас е олицетворението на метъла за мен заедно със Сабат. Бих добавил и Mercyful Fate/King Diamond с техните поредици от истински шедьоври. Само за уточнение, не мразя Мейдън, слушам ги, но са АДСКИ прехвалени и феновете им са, като симпатизанти на БКП. И JP и IM съм ги гледал на живо и пак няма място за сравнение - JP all the way.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 11.10.2023 15:22:53 + 0 6
Може и Гуджо да е прав. Но може и да не е.
Например -

Джудас не са издали абсолютно нищо, което да е на ниво от поне Painkiller и лежат на стари лаври, като Металика. Ако нещата им от Angel of Retribution бяха издадени от друга група, никой нямаше да ги слуша. Maiden с изключение на A Matter of Life and Death не спряха да издават здрави албуми.

Вече 25г откакто слушам тази прекрасна музика не разбирам, какво толкова намират хората в JP. Повечето им неща имат две-три що годе добри песни и останалото е боза. Мейдън си остава далеч по-класната група за мен. Само 7th Son сам по себе си е хиляди пъти по-добър от който и да е Джудас албум и няма изобщо нито един слаб момент. Да не говорим и за Somewhere in Time, Powerslave, FOTD, TNOB, POM. Мейдън е олицетворението на метъла за мен заедно със Сабат. Бих добавил и Mercyful Fate/King Diamond с техните поредици от истински шедьоври. Само за уточнение, не мразя Джудас, слушам ги, но са АДСКИ прехвалени и феновете им са, като симпатизанти на БКП. И JP и IM съм ги гледал на живо и пак няма място за сравнение - IM all the way.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kastrup72 8.10.2023 09:56:52 отговори + 23 1
Firepower беше уникален албум = на едно ниво с Painkiller !!
Очаквам с нетърпение нов шедьовър !!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".