JUDAS PRIEST започнаха работа по новия си албум

4 фев 2020, 08:45 ч. 1724 / 6 3
пред./следв.

   Китаристът на британските хеви метъл легенди JUDAS PRIEST Richie Faulkner публикува в "Туитър" снимка от неупоменато студио, в което се намира с Rob Halford и китариста Glenn Tipton, с коментар "ражда се нов метъл".

   Не е ясно кога може да се очаква издаването на предстоящата творба. През тази година JUDAS PRIEST празнуват 50-годишен юбилей, като по-късно през годината започва специално турне по повода, предстоящо да мине и през България.

   Както знаете, Rob Halford и компания ще бъдат големите хедлайнъри на второто издание на фестивала "Midalidare - Rock In The Wine Valley" между 17-19 юли 2020 г. със специалното си юбилейно шоу (поръчай билет онлайн).

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Andi 4.02.2020 09:00:53 отговори + 18 0
Силна година с нови албуми се задава - HELLOWEEN, JUDAS, SCORPIONS, ZZ TOP, дай Боже и METALLICA Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 4.02.2020 09:47:56 + 7 0
Тепърва започват. Предстои и голямо турне. Не мисля, че ще успеят да извадят албума тази година. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 4.02.2020 09:49:27 + 17 0
А Металика. Няма начин. Преди да излезе нов албум на Металика Кърк, Ларс, Джеймс и Роб поне 3 години говорят, че ще излезе. И чак тогава евентуално бавно и полека започват да го записват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".