KAISER CHIEFS разкриват във "Фрактура", че в началото групата се е казвала ROCKY 4

21 сеп 2012, 11:07 ч. 251 / 4 2
пред./следв.
На 23 септември ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в специализираното телевизионно предаване за рок и метъл музика "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на SONATA ARCTICA, GREEN DAY, GOD FORBID и EXUMER. Пред камерите на водещия Васко Катинчаров ще застанат RHAPSODY OF FIRE и KAISER CHIEFS, като ще бъде излъчен репортаж и от участието им на летните фестивали. В интервюто Ricky Wilson от KAISER CHIEFS говори защо не е хубаво да имаш един тотален хит, защо DJ–те си живеят най-добре и какво може допълнително да мотивира рок бандите да се развиват. Лидерът на RHAPSODY OF FIRE - Alex Staropoli - разкрива как са убедили холивудската звезда Кристофър Лий да пее с тях, добре ли е, че има две банди свирещи песните на RHAPSODY и за желанието му да докаже, че и група от Италия може да стане фактор в рок музиката. Ще бъде представено и новото концертно DVD на Tarja Turunen. Освен това ще си припомним какво каза Dez Fafara от DEVILDRIVER. Клипове и концертни песни на Alice Cooper, DOWNSLOT, DORO, ENSIFERUM, EUROPE, GODSMACK, EVILE, 3 INCHES OF BLOOD и AFTERTASTE също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

   "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

   За повече информация посетете "Фрактура" във "Facebook".


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Occulta 21.09.2012 22:45:03 отговори + 0 0
Тъкмо обратното, не се разбра какво място има това английско попрокче, предвождано от пияния Кийфър Съдърланд на рокфест Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the stupid 21.09.2012 21:40:14 отговори + 0 0
Kaiser Chiefs - най-добрата група на София рокс 2012-та. Искам да кажа, че се представиха най-добре във вариант на живо, а София рокс беше на живо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".