KALEDON се разделят с вокалиста Marco Palazzi

30 дек 2014, 13:57 ч. 373 / 7 0
пред./следв.

   Поредната раздяла в края на годината в средите на метъл групите - вокалистът на KALEDON Marco Palazzi напуска формацията по лични причини. Palazzi е с бандата от 2007 г., а преди него са се сменили още двама певци.

   В момента KALEDON са обявили, че търсят нов вокалист, а подробности и условията, на които трябва да отговаря всеки кандидат могат да се намерят на сайта на групата.

   Последният албум на италианските пауърметъли, наречен "Antillius: The King Of The Light", излезе преди малко повече от месец - на 18 ноември чрез "Scarlet Records".

 

kaledon-antillius

още за:

KaledonMarco Palazzi


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".