КЪЛН с нов видеоклип и национално турне другия месец

27 сеп 2010, 13:46 ч. 237 / 7 0
пред./следв.
Реализирана е втората видео версия на песента "Utopia" на КЪЛН. Тя може да бъде видяна на MySpace-профила на групата. Отново там феновете имат възможност да се запознаят с пълната информация относно октомврийското турне, могат да се прослушат новите песни "Storyteller" и "Hunter", както и превю на новия албум "Moksha" малко преди промоцията му (1 октомври, клуб "The Box", София). Освен групата на сцената ще се качат като гост-участници Ангел Каспарянов (СЕПУКО 6), Цветан Хаджийски (SMALLMAN), Мирослав Костадинов (TWIST) и Калин Велчев (Q-CHECK). След клубното турне групата възнамерява да направи следващото си видео с кадри от предстоящите й концерти. За целта всеки би могъл да се включи като изпраща заснети от него видео материали.

   Ето и списъка с песни на "Moksha":
01. Shanti
02. Storyteller
03. Denial
04. Hunter
05. Utopia
06. Phrynosoma
07. Squamata
08. Rival
09. Butterfly
10. Apocalyptic
11. Emptiness
12. Bird Path
13. Levels of Necessity
14. Rain
15. Enigmatic Horizon
16. Kaivalya

още за:

Kuln


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".