КЪЛН ще направят концерт-промоция на новия си албум на 20 октомври

18 окт 2005, 13:10 ч. 121 / 2 2
пред./следв.
На 20 октомври (четвъртък) в клуб "О! Шипка" ще се състои дългоочкваният концерт-промоция на новия албум на КЪЛН “Polysenses". На него ще се продават двата албума на групата - “Кълн” и “ Polysenses”, както и фланелки на бандата на преференциални цени.
   Започва и клубно турне на КЪЛН, включващо седем града в страната. Части от него ще бъдат заснети и вторият клип към парчето "Cocoon" ще включва кадри от тях. Първият видеоклип "Role" вече се върти по българските телевизии.
   Търсете новия албум на КЪЛН “Polysenses” от 21 октомври в музикалните магазини, както и в онлайн магазина на 'Про-Рок'. Издава и разпространява музикална компания "Wizard".

още за:

Кълн


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


darkane 19.10.2005 13:56:38 отговори + 0 0
kyln zaslujavat koncert v nqkoq po-golqma zala, no i tova vreme 6te doide Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mad Hamish 18.10.2005 14:50:00 отговори + 0 0
Не можаха да се представят на концерта на PARADISE LOST, но този път няма да ги изпусна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".