KAMELOT може да гостуват отново в България в средата на октомври

2 авг 2016, 17:39 ч. 1740 / 6 3
пред./следв.

   Свирилите вече три пъти у нас KAMELOT може да посетят отново страната ни през октомври по време на своето "Haven World Tour". Групата вече има насрочени концерти между 12 и 14 октомври в Словакия, Унгария и Румъния и преговаря с родни промоутъри за шоу в София на 15 или 16 октомври, научи WeRock.bg. Вероятно скоро ще разберем дали е постигната нужната уговорка с някой от българските организатори.

 

още за:

Kamelot


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Раптор 3.08.2016 10:58:01 отговори + 5 0
Ами хайде де! Уговорете го и съм там. Те са на фестивал в Румъния и ако дойдат със Serenity като special guest още по-добре ще е. Феста в Румъния е с КАМЕЛОТ, MOONSPELL и Serenity от тия дето слушам ама предпочитам да гледам всички тия в София.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 3.08.2016 08:41:14 отговори + 7 0
Повече от добре дошли са, ама искам пичът на снимката да дойде отделно със Seventh Wonder! Които между другото скоро ще издават Mercy Falls на DVD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Флавиус 2.08.2016 23:09:34 отговори + 11 0
Да заповядат, добре дошли са. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".