KAMELOT продължават турнето си с вокалиста на RHAPSODY OF FIRE

17 дек 2010, 09:02 ч. 335 / 6 4
пред./следв.
Вокалистът на KAMELOT Roy Khan отново има проблеми от здравословен и личен характер, което налага той да се оттегли от настоящото турне на групата, промотиращо албума "Poetry For The Poisoned". Преди време KAMELOT отмениха цяло американско турне по подобни причини, но сега обиколката им ще продължи с Fabio Lione от RHAPSODY OF FIRE на микрофона. На някои от шоутата ще има и специални гости като Simone Simons (EPICA), Tommy Karevik (SEVENTH WONDER) и др.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


р 31.12.2010 03:27:11 отговори + 0 0
Е какво e Kamelot без Roy?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рени Цолова 17.12.2010 13:09:29 отговори + 0 0
Дано Рой се възстанови по-скоро... Фабио е много добър вокалист, но според мен Kamelot са съвсем различна група от Rhapsody Of Fire. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ирина 17.12.2010 11:15:55 отговори + 0 0
Уви... дано все пак да се оправи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ScarDust 17.12.2010 11:11:41 отговори + 0 0
Fabio e добър! Но да видим дали ще се справи с емоциите на Рой! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".