Камион блъсна барабаниста на ЕПИЗОД, музикантът е само със счупена китка

1 апр 2010, 12:52 ч. 1394 / 9 27
пред./следв.
Барабанистът на ЕПИЗОД Христо Гьошарков се е озовал в института за спешна медицинска помощ "Пирогов" със счупена китка на дясната ръка и това е било най-лекото, с което се е разминал след среща с разсеян шофъор на камион. В злополучния час Христо разговарял безгрижно на тротоара със свои приятели, когато камионът предприел маневра на заден ход. Той съзрял връхлитащото чудовище само секунда, преди да го блъсне и било късно за бягство. От удара паднал по гръб върху ръката си, счупвайки дясната си китка, с която държи палките на своите ударни инструменти. Но бедата можела да стане и много по-голяма, защото камионът продължил да настъпва към падналия барабанист, и само виковете на другите двама негови приятели привлекли вниманието на шофьора. Той спрял возилото малко преди голямата задна гума да прегази падналия. Когато разсеяния водач на товарното возило слязъл и видял какво е направил, от притеснение не можел да говори. В крайна сметка Христо се отървал само с контузията на ръката си, която обаче според специалистите ще му отнеме поне три месеца зарастване и внимателно раздвижване. Това принуждава ЕПИЗОД много спешно да търсят временен заместник на пострадалия, защото само след две седмици започва съвместното им турне с певеца на СИГНАЛ Данчо Караджов, а малко по-късно и със самата легендарна група.


Коментари   (27)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 29.08.2012 12:25:15 отговори + 0 0
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ldyscyruh 26.10.2011 12:42:04 отговори + 0 0
rwFXIe cieekcjzztst, [url=http://qtbxtsrzfpzz.com/]qtbxtsrzfpzz[/url], [link=http://qkrfhgebqxaf.com/]qkrfhgebqxaf[/link], http://qppeybukheor.com/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Димчо Дунев 8.04.2010 14:45:30 отговори + 0 0
Впрочем забравих да ви пожелая и вас да ви блъсне я камион я багер Я Господ да ви направи нещо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Димчо Дунев 8.04.2010 14:42:47 отговори + 0 0
На глупака не можеш да му дадеш Няма къде да го сложи И що не си пишете истинските имена ами ги измисляте едни такива Срам ви е да не ви познае някой ли Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joensuu 6.04.2010 04:54:43 отговори + 0 0
Димчо, "деца" ще викаш на твоите деца, ако имаш такива. Самият ти се изказваш като такова и съм сигурен, че я имаш 16, я нямаш. Ако не, моля за извинение, просто така звучиш...

А да ти кажа, щом цитираш текстове на Епизод с думата "Бог", значи няма да откажеш да ти цитирам и едно друго послание, съдържащо синонимна дума:

"Господ да те еб*е тебе!"

Как ти се струва? И да, подкрепям родната сцена и лично съм си купувал дискове на Епизод, но след по-обстойно запознанство с личностите в тази група - нещо, което те очевидно все по-често натрапват на хората напоследък - няма да повторя това действие. Доволен ли си? Не? Не се очудвам. Ами хайде, Бог с (зад) теб!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


grey 5.04.2010 22:27:47 отговори + 0 0
"Камион ме блъсна,
тракторът ме гази,
багер ме товари
в една лека кóла..."
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.04.2010 20:22:09 отговори + 0 0
че те са си некадърници Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Димчо Дунев 2.04.2010 13:52:40 отговори + 0 0
Не казах:" Ахат не могат да свирят" А че са чиста проба позьори. И не се отричам от думите се. Когато дойде чужда група те изкачат моментално от скривалището и се бият на бързея да са съпорт. Имат най-скъпото студио. Фрашкани са с пари. Звезди има голям глас (безспорно). И всичко спира до тук .Но нали се сещаш ,че ако си им фен ще ти се иска да чуеш и нещо ново .Или пък да го кажа в обратен ред. Ако Ахат уважават феновете си ,ще творят поне заради тях. Но Не. Те първо правят сметката дали ще бъдат на далавера. Сори ,както ти се изразяваш ,но това не е любов и всеотдайност към рока .Припомни си как и от къде са започнали "Блек Сабат", "Пърпъл", "Мейдън" и други от големите. От мизерията .И първо е любовта към музиката .Душа и талант. Голямо упорство и труд. Издаване на албум след албум. И след всичко това идват големите пари. А при нашите групи те така и не идват. Ето за това казах и пак ще кажа: "Сигнал и Епизод заслужават уважение". С големи уговорки ще включа БТР и Ренегат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Данчо Тъча 2.04.2010 12:51:43 отговори + 0 0
Споко е, пич, Епизод били яки, Ахат - позьори. Не се излагай. Поне имат един албум, за разлика от Епизод, които дори не могат да свирят (е, сега новият китарист ги отсрамва). Естествено, желая на барабаниста скорошно възстановяване, но иначе Епизод за мен са групата на смешните дърти металисти с бритони и рокерии с ресни, закусващи кебапчетаСори, ама много смях! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Димчо Дунев 2.04.2010 12:35:09 отговори + 0 0
"Нещастници без капка ум ,невежество е вашата поквара..."
Чудя се ,вие коментатори ,какво правите в този сайт?!
Трябва ли да кажа: "Заради такива като вас ,срамувам се ,че слушам метъл."
Епизод били "некъдърници" и "смешници". Сигнал-също.
Аз пък ще ви кажа ,че това са двете групи които най-сърцато се трудят ,за да има все още рок в България.
А вие разбирачи ,като си мислите ,че много лесно се прави качествен и мощен рок и метъл в България ,защо не се съберете в една яка група и да го докажете на дело. Впрочем помагате ли с нещо на нашите групи?! Купувате ли си оригиналните албуми ,или само знаете да плюете. Иначе за чуждите групи сте големи дупедайци .Моментално нашата родина се превръща в световна рок столица.
А що се отнася до Звезди и "великите" Ахат... Ето това наричам аз позьори и смешници .Всяка новина излязла от тяхната уста ,че ще издават нов албум е първоаприлска шега. От 10 години я слушам тази песен.
Но няма го вече Божко ,който направи единственият им силен албум. И сега безидейноста си прикриват с космическо самочувствие. "Виждате ли нашата музика не се оценя достойно (разбирай финансово) затова не издаваме албуми". Тази тяхна "мъдрост" е кавър версия на Щурците от 1988г, когато решиха да се разпаднат защото са все недооценени.
И накрая ще завърша с един цитат от "Борба" на Епизод. "...Бог не наказва когото мрази..."
Да са ни живи и здрави и Епизод и Сигнал ,че то другите все нещо им пречи да творят.
А вие дечица бъдете по-сериозни в изказванията си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Joensuu 2.04.2010 03:36:10 отговори + 0 0
Значи тия ако нямат с какво друго да занимават хората, освен с измислените си неволи, нищо няма да се чуе за тях. След наводненото студио, идва новина за счупена китка - ми то направо нещастници.

Айде, пичове, всеки си има такива проблеми - Звезди от Ахат не си спомням да е пускал новина, че го боли зъб, че му оперират гласните струни или че на Цариградско има задръстване. Като не можете да сътворите качествена музика, поне се дръжте на ниво, а не занимавайте народа с битовизмите си, селтаци такива!

Предлагам на поредния рокерски събор, на който ви поканят, да не изнесете концерт, а беседа и дискусия по настоящите ви човешки проблеми.

Иначе шапка ви свалям, Епизод - наистина се дръжите като истински 100 процентови Българи - оплаквате се за всичко и държите всеки да научи за проблемите ви - в чужбина на това му викат straght-jacket. Аре сполай ви, смешковци!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bleedy 2.04.2010 01:42:27 отговори + 0 0
не ги слушам, но пожелавам бързо оздравяване! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.04.2010 23:27:53 отговори + 0 0
пожелавам на пича бързо оздравяване... въпреки че е пълен ***** Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.04.2010 23:03:22 отговори + 0 0
Дали от всичко трябва да се прави реклама?И коя е новината,че има ударен от камион или че най-сетне една група е достигнала върха си като реализация-да подгрява Сигнал? Смешно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гюро Ахмедов 1.04.2010 21:46:01 отговори + 0 0
Бързо възстановяване Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 1.04.2010 19:53:08 отговори + 0 0
дори да е вярно-не ми пука.имам чувството че дори корема да са му разпорили пак ще позират като "рок звезди".смешна работа.никой не ви слуша бре стига сте ни занимавали с битовите си проблеми Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ton4o1918 1.04.2010 19:45:43 отговори + 0 0
вярно е инфото не е от днес просто е закъсняло
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rocka-rolla 1.04.2010 17:49:16 отговори + 0 0
Това не пречи да е шега. Както и да е- дано да са ни вързали, ако не- бързо оздравяване пък ще помагаме на Ицо поне за вдигането на чаши Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хм 1.04.2010 17:24:48 отговори + 0 0
Снимката е от профила им във Facebook. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rocka-rolla 1.04.2010 17:22:37 отговори + 0 0
Добре де- а защо е постаната от някого във фен кът тогава, а не като официална новина на сайта? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


хм 1.04.2010 17:19:39 отговори + 0 0
Щеше да е добре да е шега... Но с това шега не бива. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

antonow 1.04.2010 17:07:12 отговори + 0 0
поредната шега за 1ви април.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mr.Yenev 1.04.2010 16:20:23 отговори + 0 0
Бързо оздравяване Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.04.2010 15:24:51 отговори + 0 0
Счупена китка не се превързва така.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.04.2010 14:52:28 отговори + 0 0
"Той спрял возилото малко преди голямата задна гума да прегази падналия." Хахах, ако перифразираме един стар, но златен виц- това щеше да е последния писък на модата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mdenchev 1.04.2010 14:51:51 отговори + 0 0
Вие днес всяка новина я поставяте под съмнение. Потърси в официалния сайт на групата и ще намериш потвърждение. Секция Fanzone. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bodomizer 1.04.2010 13:46:36 отговори + 0 0
Ако не му бяхте зачервили бузите толкова и не позираше така можеше и да мине номера ^^ Да не говорим, че малко сте се изсилили с описанията в статията :Р Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".