Канадската технична дет метъл група BEYOND CREATION гостува в София на 25 юни

11 май 2017, 13:23 ч. 1400 / 9 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Канада, prog/tech death metal и Season of Mist. За коя банда се сещате първо като чуете това? Ние се сещаме за Beyond Creation – банда, която харесваме и на която с удоволствие ще дадем сцена на 25 юни в Live & Loud.

Beyond Creation са колкото млади, толкова и амбициозни. С първия си дългосвирещ албум “The Aura” (2011) те дадоха заявка за бъдеще като сериозна група, която няма да жали време и сили, за да става по-добра и да развива това, което загатна в демото от 2010 г. През 2014-а, вече забелязани от френския престижен лейбъл Season of Mist, с който подписаха тогава, BC издадоха втория си диск „Earthborn Evolution“ (2014).
Сега бандата (в състав: Simon Girard - вокали, китара; Kevin Chartre - бек вокал, китара; Hugo Doyon-Karout - бас и Philippe Boucher – барабани) е съсредоточена в представянето на музиката си на живо. На концерта им в София ще се убедите, че свирят prog/tech death metal точно като по образец, изпипват го като професионалисти и могат да се похвалят с наистина завидна школовка.

Многопластови композиции, ловки смени на темпото и други въдици са част от това, което ще ви накара да затихнете по време на шоуто им и да оставите за някой друг път анализите за това кога е открита топлата вода или как не обичате еди-кой си тип китарни сола.

Всяко турне има нужда и от съпорт банда, а изборът на Beyond Creation за предстоящото са Virvum от Швейцария. Групата ще представи дебютния си албум „Illuminance“, излязъл миналата година. Момчетата създават бандата през 2007-а, дебнат 9 години и през 2016 г. ударят с материал, работен в периода 2014 г. – 2016 г. и пуснат на дигитален формат. И техният prog death има своите пикантни моменти и избухвания, за които трябва подготвено ухо. Ние сме сигурни, че вие го имате!
Билетите са в продажба в мрежата на ETicketsMall и онлайн на www.liveandloud.net на цена 20 лв. След изчерпването им, цената ще се вдигне, а в деня на събитието, ако има останали билети, ще се продават само на входа на клуба. Бройката им е ограничена и препоръчваме да се подсигурите отрано.

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Death metal 11.05.2017 19:38:51 отговори + 0 0
А аз се сещам за Gorguts. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 11.05.2017 15:27:37 отговори + 4 1
Дааа, в един ден с Agnostic Front.... Кофти за тези, които харесват и двете групи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Furfur 11.05.2017 16:51:00 + 6 1
Вече много често концертите ще съвпадат. Това не е като преди години - 3-4 концерта на чужди групи в годината. Освен това не мисля, че old school punk/hardcore и prog/tech death metal са близки стилове, че да е голям проблем. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 11.05.2017 21:35:17 + 0 0
Furfur, проблем е, щото няма публика, по клубовете сме по 40-50, до 80 човека. Chronosphere, Infest, Suicidal Angels, Frantic Amber - никой от тях не събра поне 100 човека... На канадците ще отидат 50 човека, на Agnostic Front - 200, може и по-малко, това си е проблем. Май поизмрехме Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 12.05.2017 02:02:46 + 3 2
Като някои организатори разчитат на единия Фейсбук и ги мързи да драснат по едно прес съобщение барем и да пратят на няколко музикални сайта, или пуснат съобщение 2-3 преди концерта - така ще е, 20-50 човека. Реклама и работа си трябва, да разберат хората за концерат и да се предизвика интерес. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пандата 11.05.2017 15:14:57 отговори + 8 0
Култ! Там сме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".