Канадският министър-председател отдава почит на Neil Peart

12 яну 2020, 12:07 ч. 1001 / 5 2
пред./следв.

   През вчерашния ден дойде тъжната новина за смъртта на барабаниста на легендарната канадска прогресив рок банда RUSH Neil Peart.

   Оказа се, че в последните около три години музикантът се е борил с тежка форма на рак на мозъка, без това да бъде правено публично достояние. Peart е починал на 7 януари, а откакто това бе съобщено, групите и музикантите, които го почитат - и в социалните мрежи, и от сцената по време на концерти, и по други начини, са безброй.

   В изявление в "Туитър" премиерът на Канада Джъстин Трюдо също отдава почит на Neil. "Загубихме легенда. Но неговото влияние и наследство ще живеят вечно в сърцата на хората, които обичат музиката, в Канада и по целия свят. Почивай в мир, Neil Peart.", казва министър-председателят на северноамериканската държава.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Аха 12.01.2020 12:13:07 отговори + 20 0
А тука Б.Б. може да пророни сълза, ако се спомине Азис.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 12.01.2020 14:31:17 + 10 0
Взе ми коментара. Тъжно, но факт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".