KANSAS пристигнаха в София, вижте снимка

21 юни 2008, 19:52 ч. 490 / 5 4
пред./следв.
Около 16:30 часа днес световноизвестната рок група KANSAS пристигна в София. Музикантите са в България по покана на "Balkan Entertainment Company" и радио "Z-Rock" и на 23 юни ще изнесат концерт в Зала 1 на НДК. Билетите за концерта бяха разпродадени само за 27 дена. Rich Williams (китара), Phil Ehart (барабани), Steve Walsh (вокал, клавир), Billy Greer (бас) и David Ragsdale (цигулка) бяха във видимо добро настроение при пристигането си у нас. Музикантите ще бъдат на родна земя в продължение на 4 дни.

още за:

Kansas


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 23.06.2008 22:21:56 отговори + 0 0
уникален концерт , велики , най-добрия ми рок концерт за сега Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 22.06.2008 11:26:44 отговори + 0 0
Ами Канзас казват на Казанлък, там е разковничето))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fobos 22.06.2008 10:19:14 отговори + 0 0
цитат: "Музикантите ще бъдат на родна земя в продължение на 4 дни."

От това става ясно, че Канзас са родом от България! Знаех си, че има някаква връзка, щом идват за толкова много време :-)

P.S. Ясно е какво има предвид авторът на статията, но доста лаици биха "лапнали" погрешно информацията :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

judas 22.06.2008 02:08:45 отговори + 0 0
добре изглеждат музикантите,добре са ни дошли! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".