KANSAS ще се срещнат с фенове в студиото на радио "Z-Rock"

17 юни 2011, 10:42 ч. 331 / 8 0
пред./следв.
На 20 юни, броени часове преди концерта в Зала 1 на НДК, култoвата банда ще даде ексклузивно интервю за ефира на "Z-Rock" и ще се запознае с едни от най-верните си български фенoве, спечелили среща с музикантите. Късметлиите от играта на радио "Z-Rock" ще имат уникалния шанс да си вземат автограф, да се снимат и да разговарят с рок идолите си от KANSAS. Легендарната американска рок банда се завръща в България за грандиозен лайв по покана на "Balkan Entertainment Company" и "Z-Rock" – рок радиото на България. В интервю за Елена Розберг, което ще се излъчи в "Голият обяд" днес 17 юни 2011 г. в 13:30 ч., Рич Уилямс сподели: "Ние сме в страхотна форма. Просто ще дадем най-доброто от себе си, така, както винаги правим на концерт." Рич е изключително въодушевен от факта, че все по-млада аудитория открива музиката на Kansas напоследък, особено след включването на музиката им в електронните игри "Rock Band 2" и "Guitar Hero 2". Рич подчерта, че технологиите са съществена част от това, което правят, самият той, който е на 61 години, е абсолютен фен и ползва Интернет, откакто съществува. Рич разказва още, че на концерта в София публиката ще чуе разнообразен репертоар от песни, които са включени в най-новото им DVD. KANSAS нямат планове за нов албум, но продължават с концертните си изяви. Наскоро те реализираха симфонично турне със студентски филхармонични състави в САЩ. Миналата седмица са свирили в Колорадо, заедно с JETHRO TULL. С датата си в София на 20 юни в Зала 1 на НДК KANSAS продължават турнето "2011 Collegiate Symphony", което има за цел събиране на средства с цел подпомагне на колежански музикални програми.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".