Karl Sanders (NILE) свири Джони Кеш във "Фрактура" тази неделя

18 фев 2011, 08:41 ч. 192 / 4 5
пред./следв.
На 20 февруари ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в специализираното предаване за рок и метъл музика "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на DEW-SCENTED, AS I LAY DYING и родната банда V.O.XX. Пред камерите на Васко Катинчаров ще застане Александър Бояджиев от LAST HOPE, който ще представи новия мини-албум на групата. Ще бъде излъчено интервю с Karl Sanders от NILE, както и репортаж от концерта им в София. Изненадата от страна на лидера на "Египтолозите" е, че той ще изпълни песен на Джони Кеш, а освен това предлага на Васко да си сменят професиите, разказва какво е да свириш пред беззъби миньори в САЩ и кой е скритият гей в NILE. Също така, ще бъде припомнено какво се случи на шоуто на THERION в България. Клипове и концертни песни на BLACK LABEL SOCIETY, RAGE, MINISTRY, COMBICHRIST, TIMES OF GRACE, DREAM THEATER, CHILDREN OF BODOM и KILLSWITCH ENGAGE ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

   Очаквайте в следващите издания интервюта и репортажи от шоутата на DEW-SCENTED и MELECHESH.

   "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

   За повече информация посетете: myspace.com/frakturashow и "Фрактура" във "Facebook".


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 20.02.2011 11:38:05 отговори + 0 0
И защо имената на всички музиканти са написани на латиница, а това на Johnny Cash, който е по-голям то всички - не? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mata Harry 18.02.2011 17:39:12 отговори + 0 0
За поредна неделя ще гледам с кеф Фрактурата.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.02.2011 14:53:21 отговори + 0 0
ще го гледаме хаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tom araya 18.02.2011 11:22:06 отговори + 0 0
Само заради интерюто с Карл ще ги гледам.ТИТАН !!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaoc 18.02.2011 10:32:15 отговори + 0 0
Интервюто е уникално, не го изпускайте! Едно от най-готинити, които е правил Васко досега. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".