KATAKLYSM пуснаха нова песeн в Мрежата

10 апр 2008, 16:38 ч. 236 / 6 0
пред./следв.
Нова песен на KATAKLYSM - "The Chains of Power" от предстоящия диск на групата "Prevail" е качена на обновената страница на бандата в MySpace. Вокалистът Maurizio Iacono коментира парчето така: "Значението на "The Chains of Power" е велико. Групата я написа, за да изрази признателността си към всички смели войни, които се сражават за свободата ни. И няма никакво значение за или против сте всякакви войни и политици, които се асоциират с тази тема. Песента е за хората, които са решили да рискуват живота си, за да съхранят живота такъв, какъвто ние го познаваме. В същото време докато ние пием, правим концерти и гледаме на ежедневието си като на нещо нормално, тези бойци са някъде далеч в самия център на военните действия сред куршуми и бобми. Тази саможертва трябва да бъде призната. "Prevail" - това е мощен албум с различни лица и образец на разрушението заради самото удоволствие!"

   Дискът е миксиран в студиото "AudioHammer" в Орландо (Флорида) от продуцента Jason Suecof. В творбата, която трябва да излезе на 23 май в Европа и на 27 май в САЩ от "Nuclear Blast Records", участват следните гости: Pat O'Brien (CANNIBAL CORPSE), Dave Linsk (OVERKILL) и продуцента и китарен виртуоз Jason Suecof. Освен това, към "Prevail" ще има бонус DVD с концерт на KATAKLYSM от 3 декември 2007 година, предаван на живо по Интернет от студиото "DeepRockDrive" в Лас Вегас. Песните в бонус DVD-то изглеждат така:
01. Like Angels Weeping The Dark
02. As I Slither
03. In Shadows & Dust
04. Crippled and Broken
05. The Ambassador of Pain
06. Let Them Burn
07. Manipulator of Souls
08. The Resurrected
09. Face The Face of War
10. Where The Enemy Sleeps
11. The Road To Devastation

още за:

Kataklysm


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".