KATATONIA са вече в България, вижте информация за достъп до концерта на 17 септември

16 сеп 2021, 20:26 ч. 1130 / 8 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Katatonia и техният технически екип кацнаха на летище София и вече пътуват към Пловдив. Групата в състав Йонас Ренксе (вокал), Андерс Нистрьом (китари), Никлас Сандин (бас), Даниел Мойланен (барабани) и Роджър Ойерсон (китари) ще разбие с няколко часово шоу в Античен театър, Пловдив на 17 септември 2021, петък. Виж първите им думи на летище София!

Вратите на Античен театър ще отворят за публика в 18.30 часа. Ако сте купили билети дигитално, не е необходимо да ги разпечатвате – охраната ще е снабдена със специални четци, които ще могат да ви чекират директно през телефона.

В деня на концерта, билети ще се продават на Билетен център Пловдив (касата пред фонтана на Община Пловдив, площад „Стефан Стамболов“ N 1) – до 18.00 часа и на касата на Античен театър до изчерпване на количествата, съобразени с наложените противоепидемични ограничения за концерти на открито – 50 % от капацитета на мястото.

От мерки за сигурност, на концерта няма да се допускат зрители с бутилки, остри предмети и оръжие.

Деца до 9 години ще се допускат без билет, но трябва да се представи попълнена декларация за придружител, можете да се изтегли от този линк:
https://dox.abv.bg/download?id=55886120ed#е

Ще бъде предоставяна и на място, но това ще забави достъпа.
Концертът се осъществяват с подкрепата и партньорството на община Пловдив, организатор е Blue Hills Eventshttps://www.facebook.com/bluehillsevents/

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".