KATEHIZIS.COM раздава наведнъж всички награди от игрите за SCORPIONS

5 окт 2010, 22:08 ч. 370 / 9 6
пред./следв.
Малкото оставащо време до концерта на SCORPIONS в София (събота, 9 октомври, ст. "Академик - Плиска", до БАН) не позволи на "Metal Katehizis" и "Art BG" да осъществят плана си за две игри с награди - билети за събитието и DVD на легендарната банда. Но посетителите на най-популярния български сайт за рок и метъл музика KATEHIZIS.COM няма да загубят нищо заради това! И двата "комплекта" награди ще бъдат раздадени наведнъж на шестима от близо 600-те участници, които пратиха своите отговори. На пръв поглед лесния отговор се оказа затрудняващ за мнозина от вас. SCORPIONS имат един-единствен концерт в столицата ни и то от далечната 1993 г. Две гостувания в Каварна и едно провалено шоу в Стара Загора, когато групата пристигна, но не излезе на сцената заради излял се преди това дъжд (според официалната версия). По-долу ще видите как се разпределиха наградите. На печелившите е изпратено уведомление чрез електронната поща. Те трябва да отговорят на него възможно най-бързо, за да получат указания каква е процедурата нататък.
1 билет за "Фен зона" (на стойност 90 лв.) - Петър И. Петров
1 билет за "Фен зона" (на стойност 90 лв.) - Петя Найденова-Иванова
1 билет "Правостоящи" (на стойност 50 лв.) - Евелина В. Томова
1 билет "Правостоящи" (на стойност 50 лв.) - Константин Н. Николов
1 DVD "Moment of Glory" - Калин Х. Крумов
1 DVD "Moment of Glory" - Велчо П. Петков


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


! 6.10.2010 16:41:59 отговори + 0 0
Не се заяждайте за глупости, днешният концерт в Гърция е отменен и нашият е под въпрос! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.10.2010 11:51:09 отговори + 0 0
Meрси за инфото, Universal, не знаем какво щяхме да правим без тези знания за личния ти живот. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

universal 6.10.2010 11:44:51 отговори + 0 0
Честито,аз не успях,но пък приятелката ми спечели от З Рок и ми пртедоставя билета на мене.Аз пък и подарих преди време билет за концерта за рождения ден и така стана супер яко:-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tito 6.10.2010 00:23:44 отговори + 0 0
честито Ще се видим там
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен...Но красив 5.10.2010 23:54:01 отговори + 0 0
Честито и аз спечелих но от другаде но БЛАГОДАРЯ и на катехизис че разиграват Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


metal fan 5.10.2010 23:46:13 отговори + 0 0
Спечелих...!!!Супер!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".