Кавър-бандата LYREX с концерт във Варна на 1 февруари

8 яну 2014, 08:46 ч. 307 / 4 15
пред./следв.
LYREX е варненска банда, която свири метъл кавъри на поп парчета. Групата ще направи първия си за годината концерт във "Varna Live Club" на 1 февруари. За повече подробности, както и аудио на LYREX, посетете официалния им сайт - www.lyrexbg.com.
lyrex

още за:

Lyrex


Коментари   (15)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сту 22.01.2014 23:57:18 отговори + 0 0
"най-лошо непознати и непредизвикващи нищо у мен песни." - Occullta, това е така, защото понякога текстовете на тези групи съдържат повече от двадесет думи, колкото е речникът на един такъв персонаж като теб. Щото бандите, които свирят авторска музика са осъзнали, че в крайна сметка не са касетофон, да въртят едно и също до припадък заради кефа на този или онзи идиот. А и дорде нивото на публиката е като твоето...жална и майка авторската музика. И в заключение ще кажа на негативно коментиращите,както и на справедливо възмутЕните, ми...никой не ви кара да правите нещо насила, в това число да слушате тази или онази група или да им посещавате сайта или не знам си още кво. Ама поне не пишете глупости, че се оа*ахте...лигльовци. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван Иванов 22.01.2014 19:44:56 отговори + 0 0
Lyrex са уникална група от добри музиканти и хора със страхотна идея. Има достатъчно клубове и групи във Варна. Подбирайте си къде да ходите и какво да слушате и не плюйте. Това, че подобията ви на авторски парчета не стават популярни си е само ваш проблем, а не на другите музиканти в града. Намерете си свой начин да си популяризирате музиката. На хората им харесва да слушат любимите си песни на любимите си групи и докато е така ще продължаваме да свирим кавъри и да правим трибюти, защото и на нас ни харесва да свирим любимите си песни на любимите ни групи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники Бонев 22.01.2014 18:37:23 отговори + 0 0
Подкрепям мнението на: Едно Момче-от Варна.
...Ама абсолютно и верно е пълно с "КАПАЦИТЕТИ" на тема АВТОРСКА МУЗИКА.Не знам въобще защо пишете тука и по форуми само негативи,вместо да отидете и да видите дадена група на живо и тогава ,ако ви хареса посещавайте техни концерти,ако не ви...не ходете ...
ама така долнопробно да се изказвате неподготвени и да си мислите ,че сте повече от всеки един от тях...

..И въпреки всички негативни и неадекватни изказвания по долу,вярвам и знам,че LYREX са достатъчно интелигентни и кадърни музиканти за да се повлияят от направо смешните ви изказвания ....

МИР вам о неразумни коментиращи .....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Едно Момче - от Варна 22.01.2014 17:38:55 отговори + 0 0
Младежи - "Критици", да, Обръщението е към вас.
Много ниско ниво на интелект засичам на този пост и много се натъжавам като прочета думи от рода на
"...със собствените си долнопробни и което е най-лошо непознати и непредизвикващи нищо у мен песни.."
Това означава, че толкова здраво сте зациклили(забили) над лошото си ежедневие, че новото и различното явно не ви е присъщо и ви дразни до откат...
Мисля си също, че се кефите много стабилно на парчета от Леко казано "Комерсиалния (Чалга пазар) или на стари шлагери от балканската война, които пускат нон стоп по смотаните ни радиа'.
Вие дори не давате шанс, не само на бандите, а и на себе си да чуете нещо различно.
Заради такава "капацитетна" публика като вас няма много авторски банди във Варна, защото хората извън Варна, а и BG се кефят на такива неща, но те явно са с друго възпитание и манталитет - Различен от Вашия
Да не говорим, че става въпрос за музика, а не за продаване на домати на пазара, та да отсъждате, кое е гадно и хубаво само по - логото на бандата и три написани реда. - Прочетете книгата.Не съдете за нея по корицата и приказките на този и на онзи.

За бандата ще кажа само успех, напред и нагоре.

Модератори няма ли този форум,.. има безумно гадни и безпочвени коментари!

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ШАМАРИ 10.01.2014 18:09:49 отговори + 0 0
РАЗБИРАЧИ СЯКАКВИ.

А уж българската метъл публика била "най-интелигентна"

А ВИЕ КАКВО МОЖЕТЕ, ШИШАРКИ. Ние поне се трудим!

Както замира държавата, така замира и културата, а покрай нея ще замре и останалата ви 10%-на интелигентност.

ЗАТУЙ НЯМА БЪЛГАРСКА СЦЕНА НА ВИСОКО НИВО И НИКОГА НЯМА ДА ИМА!

БЪЛГАРИТЕ СА РОДЕНИ ДА ПЛЮЯТ И ПОСЛЕ ДА СИ БЛИЖАТ ПЛЮНКИТЕ ОТ ЗЕМЯТА.

Да ви пикая по главите "музиканти".


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Цецо (Lyrex) 10.01.2014 18:04:52 отговори + 0 0
Когато хората от дадена група имат време и финансова възможност да се отдадат само на авторска музика, тогава можете да ги съдите, че не са я направили. Всеки има право на мнение, но виждам, че идеята на проекта ви убягва. Ние се събрахме за да се забавляваме и да свирим нещо, което ни е приятно и изисква минимално време за научаване. Не сме трибют банда която е сформирана за да вади пари от посещаемост. Свирим защото ни е кеф и обичаме музиката. Аз съм За авторската музика с две ръце и ходя на концерти на групи които свирят авторска музика и биват неоценени от такива изявени музикални критици като вас. Как да се свири авторска като не ходят хората? Я се замислете колко труд, пари, усилия, нерви, пот са хвърлени за да се напише дори една песен! Я пак сега помислете за цял албум? Много нали? Да ама във Варна има такава банда, казва се Violentory и посещаемостта на концертите им е малка въпреки уникалното нещо което правят, въпреки таланта и майсторството си те биват неоценени. Айде сега другия път като съдите вземете да помислите, вместо да се криете зад никове и да пишете само упреци. Всички от групата сме За градивната критика но вашето е доста глуповато и показва колко ви е умствения багаж. Живи, здрави Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dobata ot Lyrex 10.01.2014 18:01:53 отговори + 0 0
Споко, пичове! Първо, че свирим кавъри на поп парчета и второ, че авторското си го бачкаме и него. Поздрави! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DonkeyCock 10.01.2014 03:14:17 отговори + 0 0
*** за кавърите!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ку-треска 9.01.2014 12:37:41 отговори + 0 0
DUREX... Варна се напълни с отвратителни кавър банди Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цвъки Ярколенко 9.01.2014 12:31:31 отговори + 0 0
Нова пазарна ниша си вирее у нас. Тъпото е, че не се явява като алтернатива, а като единствената. Нишата на некадърниците. Че и сайт имат. Пф. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Occulta 9.01.2014 12:03:14 отговори + 0 0
Що пък аман? На мен като че ли ми е по-приятно на клуб да слушам кавъри на любими песни, отколкото групата да ме залива със собствените си долнопробни и което е най-лошо непознати и непредизвикващи нищо у мен песни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аргх 9.01.2014 09:34:33 отговори + 0 0
Аман от кавър банди Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

я бе! 8.01.2014 17:59:35 отговори + 0 0
Слаба ракия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никнейм 8.01.2014 15:50:59 отговори + 0 0
има време Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хк 8.01.2014 09:31:28 отговори + 0 0
Поне не правят трибюти
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".