Каварна 13 август 2008 - "Bonded by Overkill"

14 авг 2008, 02:22 ч. 660 / 6 57
пред./следв.
Големите рок концерти в Каварна започнаха само преди няколко години. И вече е време за създаване и утвърждаване на традиции. След "Kaliakra Rock Fest" и по-малкият (също и по-екстремен) негов събрат - фестивала "Thrash till Death" отбеляза третото си издание. Този път събитието бе концентрирано само около първата дума от името си - траш метъла. Единственото стилово изключение правеха българските участници - LAST HOPE, които имаха за задача да открият феста преди публиката да бъде сполетяна от кръстосания огън на 3 INCHES OF BLOOD, EXODUS и OVERKILL.

   Задкулисният пролог на събитието бе пресконференцията, която дадоха музиканти от гостуващите банди около 18:30 ч. на 13 август. На нея се открои изключително приятното обстоятелство, че на сцената ще излязат хора, които са дружелюбни, отворени към журналисти и фенове и отдадени до край на каузата си. Въпреки, че EXODUS и OVERKILL са групи с над 20-годишна история и едни от стожерите на траша, думата "звездомания" отсъстваше от речника им. Това се видя ясно и когато 3 INCHES OF BLOOD и EXODUS, след гига на последните, слязоха на щанда с мърчандайз и се снимаха и даваха автографи на всички желаещи.
   Но, да караме поред. Почти точно в обявения начален час - 19:00 LAST HOPE подложиха траш маниаците, събрали се в Каварна, на хардкор тест. С типичен, около 30-минутен сет, Чиката и компания демонстрираха класата си за първи път на каварненска земя. Естествено, откриващата група има задачата и да събере публиката, подготвяйки я за "основното ястие". Постепенно, около 1000 зрители изпълниха стадион "Калиакра", за да се насладят на уникалката порция олдскуул траш метъл, която им се готвеше.
   Дойде време за 3 INCHES OF BLOOD, останали без единия си вокалист, чиито партии са поети от китариста на бандата. За към 40 минути канадците наблегнаха предимно на парчета от последния си албум "Fire Up the Blades" и показаха, че са достоен съпорт на своите учители.
   Към 20:55 ч. след привличащо вниманието интро на сцената излязоха Rob Dukes, Gary Holt, Lee Altus, Jack Gibson и Tom Hunting, оформящи настоящия състав на класиците EXODUS. И затвърдиха кръвното си братство с българските си почитатели чрез "Bonded by Blood", с която мошпитът пред загражденията се приближи към апогея си, за да не угасне до края на шоуто. Знаете какво е да намерите бутилка старо вино на тавана, прибрано там при раждането ви и да отпиете от него 15, 20 и повече години по-късно, нали? Да - същото като да присъствате на концерт на EXODUS и OVERKILL. Същото и до там, че ако го споделите със свои приятели по-късно, те неминуемо ще съжалят, че нямат подобна бутилка от времето на своето раждане. Защото усещането е уникално - точно толкова, колкото да гледаш и слушаш на живо класики като: "Toxic Waltz", "Piranha", "Another Lesson in Violence", "Children of Worthless God", "The Last Enemy" и др.
   Винаги, когато две относително равнопоставени групи са кохедлайнъри на съвместно турне, сред феновете има спорове този или онзи трябва да свири преди другия или последен. Всякакви подобни съмнения изчезнаха около 22:45 ч., когато Bobby "Blitz" Ellsworth завладя или дори "облада" стойката на микрофона. Неподражаемият фронтмен демонстрира стила си, при който на зрителя се струва, че певецът наистина изнасилва микрофона, а не че микрофонът изнасилва него (както е при други вокалисти, които е по-добре да не посочваме). Ето и част от заглавията на песните, които звучаха: "Necroshine", "Rotten to the Core", "Thanks for Nothing", "Bastard Nation", "Hammerhead", "Horrorscope" (неизпълнявана на живо от 7-8 години), "Skulls and Bones", "Elimination", "Oldschool" и др. Започна кавърът на SUBHUMANS "Fuck You" и бе прекъснат за друга преработка - "Dirty Deeds Done Dirt Cheap" на AC/DC, за която на сцената към OVERKILL се присъдениха и EXODUS и направиха празника пълен. Празник, който завърши, както и започна - не с фойерверки, а със звук от китари, дисторшъни, тътен на барабани и буйстващи по сцената вокалисти, които със сигурност контрольорите в градския транспорт не биха искали да срещнат, когато пътуват гратис. А тази вечер гратис периода на истинските траш маниаци в България приключи окончателно. Да, те бяха гледали SODOM, KREATOR и DESTRUCTION. Бяха гледали METALLICA, SLAYER, MEGADETH и TESTAMENT. Но картинката не можеше да бъде пълна, без банди като EXODUS и OVERKILL. Остава да видим кога ще бъде дооформена и от някои допълнителни краски...

   Над 20 снимки от гига на EXODUS ще намерите тук, а тук и много фотоси от изпълнението на OVERKILL.

overkill



Коментари   (57)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


boodoom children 20.08.2008 08:56:03 отговори + 0 0
Много як концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sodom 17.08.2008 19:38:57 отговори + 0 0
Получи се истински празник за трашърите. Феноменално силен концерт. А на тези, които не са били или за тях понятието траш се изчерпва със Slayer, мога да им кажа само WE DON'T CARE WHAT YOU SAY - FUCK YOU!!!
Честито на хората изкефили се на две от най-качествените банди за стила.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bobby Blitz 17.08.2008 13:51:03 отговори + 0 0
Mobb Deep - беше ли на концерта?Ако не, иди се разходи на чист въздух(извън София би било по-добре)и не трови форума.
Ross the Boss - какво е МЕНОЛАР?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 17.08.2008 11:32:30 отговори + 0 0
Буахахахахахахахаххахааааа!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MOBB DEEP 17.08.2008 01:51:28 отговори + 0 0
тигре тигре, като нема за кво друго да се фанеш реши да нареждаш кой колко грамотно пишел. боли ме фара, достатъчно съм грамотен и тук само се лигавя, а ако съдиш за културата на хората по тва какви и как ги ръсят в някой си интернет сайт, си поредния безпощадно тъп метълист който по-далеч от морски фар не е скивал. ама такива сте много, така че си гонете невероятно ерудираната атмосфера в каварненския мегаполис.. може и да намерите за какво друго да се фанете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


о!о 16.08.2008 20:02:12 отговори + 0 0
Аз предлагам У Софето да започнат да правят всички концерти и да ги правят пред блоковете на "Баровците" на които им е далече, мързи ги да си вдигнат окончанията и да попътуват. Да се редуват веднъж пред блока на един после на друг, тъкмо от тераската ще си гледат концерта и ще си поркат еФтинка бира от суперчето от другата страна на блока.
Никъде другаде не си заслужава да се правят концерти, защо, защото "баровците" не обичат да пътуват повече от час .
Разтоянията и определението далече и близо се определят с начална точка Софето- коя точно да се реши след яростен спор проведен САМО межу хора със софийско гражданство . ТОЧКА !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 16.08.2008 16:53:26 отговори + 0 0
Интересно ми е защо всички "софиянци-антиселяни" из форумите са тотални неграмотници. MOBB DEEP е поредното доказателство. Не знае как се започва изречение, ама тръгнал да пише срещу селяните. Браво бе! А това, че неговите коментари са най-нерамотно написаните тук, кой да го види? Факта, че селяните се изразяват много по-цивилизовано от него, кой да го забележи? `айде без глупости, а?

Аз, между другото, съм роден в София и си живея тук от бая време, та по тоя повод предпочитам концертите да са тук - миналата година не можах да посетя концерта на любимата група, `щото се падна в средата на сесията и имах изпит на следващия ден... Но в Каварна просто атмосферата е друга. Тук и при най-големия концерт градът си живее живота, без на никого освен феновете да му пука. Там... Там виждаш как от всеки ъгъл, от всяка уличка хора от "твоята кръв" са се упътили към едно място - накъдето си тръгнал и ти. Сякаш целият град е с теб. Неземно е.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MOBB DEEP 16.08.2008 12:05:46 отговори + 0 0
може би тва ви е проблема. не осъзнавате че вкарахме нов момент в китайския календар - година на метъл чалгата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.08.2008 02:23:48 отговори + 0 0
хах все по-тъпи били концертите....ти трябва да си баси *********!Е кое му е тъпото бе че тъй неможахме да разберем! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MOBB DEEP 15.08.2008 22:39:22 отговори + 0 0
безизвестния, "село" София стана такова заради такива като вас селски селяни а звездичките са ми ги сложили за да се обиждате по-малко тромбоцити такива
моя град не е проектиран тъпо а го НАПРАВИХА тъпо юпитата които флезнаха във властта и почнаха да обясняват кое как трябва да е и допуснаха селяндури като вас да се внедряват и хоп - проблеми с боклука!
Каварна е тъпо място и за капак концертите стават все по-тъпи. елементарно е - на Цонко му омръзва този бизнес и ще мине вече само на основното си хоби да дава на мутрите визи за строеж. с това че при нас било мръсно не ми минавай, щото добре знам кой цапа и кой го мързи да чисти.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Aziа 15.08.2008 18:36:26 отговори + 0 0
Пууу, да му се невиди - като агитки на Левски и ЦСКА сте бе мааму - семки, кавги, поплювки... Как пък веднъж музиката не ви обедини и как след всеки добър концерт все се намират мрънкалници /които дори не са били на него/ да намират кусури и недостатъци...

Няма ли да пуснете клипчета, че се заплених от снимките на Боби - как уважава микрофона, как флиртува с него... това трябва да се види в действие))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Софиянец 15.08.2008 18:06:47 отговори + 0 0
Най-лошото в София е звука. В Каварна всичко е на ниво, а и какъв по-добър повод човек да отиде до морето? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Dragon 15.08.2008 18:01:16 отговори + 0 0
Това българинът е най-тъпото животно на света. Просто е абсурдно и невероятно малоумно някой да псува Цонко и каварненската община задето докараха супер много големи имена в тъпата ни държава. Далече било - ами ние от провинцията като ви ходим в тъпата столица какво правим? В село София нито организациите организации, нито феновете фенове, нито нищо. Кога концерт в София е почвал навреме? Май няма такива случаи, а? Защото на концерт в Каварна най-дългото закъснение което съм виждал е 20-тина минутки. Да не говорим, че специално на този концерт вратите се отвориха достатъчно по-рано, всеки влезе спокойно, концертът почна около 19:05. Каварна е най-подходящото място за подобни мероприятия - който е фен ще дойде, независимо колко далеч. Хората преминават континенти за да стигнат до някой фестивал на другия край на света, вие няма да прекосите малка България. Всички недоволни - у лево. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.08.2008 14:20:36 отговори + 0 0
MOBB DEEP ти софия за кадърно устроен град ли я имаш. "хахахаха" и "хахахаха" Произволен град в ирак е по добре проектиран. И кво общо има кой град какъв е като се говори за концерт. А тия звездички дето си ги сложил за обръщение,********************************.
Не благодари за вниманието, едва ли ще получиш много.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MOBB DEEP 15.08.2008 12:15:55 отговори + 0 0
хахахаха
ей ************ да не си помислил да слагаш други градове пред София!
Каварна е един некадърно устроен град който съществува днес само и единствено заради концертите. Неслучайно него са избрали, щото там по правило няма какво да се прави, откак го превзеха скакалците навремето.

мерси за вниманието
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Cronos 15.08.2008 10:03:47 отговори + 0 0
Абе 1860 къв си ти да обиждаш наляво надясно и да ни занимаваш с мизерното ти съществуване и що не си отишъл. Да **** на тебе и на кирливата ти компания, в която работиш.
А всеки дето обижда Каварна е малоумник. Хората си правят концерти ти ги псуваш? Ако ти е далече може ти да си на майната си. Било село - толкова хубави и поддържани площади и улици няма в София. Да не говорим че ги мият всеки ден а софийските са виждали маркуч последно по тошово време. Освен това фестивали се правят в малки села по цял свят.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik_Priest 14.08.2008 19:58:55 отговори + 0 0
Най-много се радвам като се прибера към 5-6 сутринта пиян и чета новините по 4 реда едновременно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 14.08.2008 19:01:15 отговори + 0 0
Не се връзвам аз. Даже забравих да отбележа, че сайтът се чете по абсолютно всяко време на денонощието. Например тази новина сутринта вече беше видяна над 150 пъти. А навремето, след концерта на Металика, за 1 час след полунощ репортажът ни се прочете около 235 пъти, ако не се лъжа :-))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darky 14.08.2008 18:48:53 отговори + 0 0
Exodus ? дали някога пак ще ги видиме :Р ама в София де... какво става тука та нема такива мероприятия ;( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.08.2008 18:47:14 отговори + 0 0
Сатире не се връзвай - тоя е някой завистник от конкуренцията Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


а 14.08.2008 18:26:16 отговори + 0 0
PR да не си отишшъл там да сереш ве.Аман от недоволни ***** Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 14.08.2008 18:20:51 отговори + 0 0
О, не - бързаме, подтиквани изцяло от благотворителни подбуди - за да има на сутринта другите от кого да преписват :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.08.2008 17:58:17 отговори + 0 0
наспете се и тогава пишете,по-добре ще е,никои не ви чете в 4ч посреднощ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.08.2008 17:57:14 отговори + 0 0
в опитите да сте много бързи в отразяването на нещо,пишете толкова глупости в повечето случаи...пишещият,ако не е много запознат с някои неща,да не бърза да отразява,ами да си провери пропуските... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

PR 14.08.2008 15:01:45 отговори + 0 0
КРАВАРНАААААА 10 000 човека 3 кенефа..........Ебати тъпото селоооооооо


p.s.
На говоря само за последния лайф
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 14.08.2008 14:09:32 отговори + 0 0
1000 човека ахаха Цонко тая година е яко вътрешно и от калиакрата и от траша, а за другото лято едва ли и 500 човека ша са съберат на тва селце на путка си майна. То хубу говорите за традиции вече, ама традиции не са прават с мизерна инфраструктура и една баничарница. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Dragon 14.08.2008 13:54:06 отговори + 0 0
Групите показаха невероятна класа и направиха шоу за феновете. Онова сравнение с Меноуър е пълна смешка, тия паляци и 24 часа да свирят няма да ни разбият както Екзъдъс и Оувъркил за 2 часа. 1000 души публика си беше прилично, повечето бяха истински фенове и нямаше много случайни хора. За недоволните - We don't care what you say - FUCK YOU!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik_Priest 14.08.2008 13:23:23 отговори + 0 0
Концертът, за който ще съжалявам най-много, че пропуснах... Дано се случи така, че скоро да ги видим отново, че имам да се реванширам... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.08.2008 13:04:53 отговори + 0 0
Ще препоръчам на всеки български пишещ се и уважаващ се трашър койо не присъства вчера на Thrash Till' Death да си тегли куршума щото живота му няма смисъл... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 14.08.2008 12:59:17 отговори + 0 0
Количеството не прави качеството. Трашът не е за всеки и очаквано не гъмжеше от публика. Който е очаквал пълен стадион, да отиде да се гръмне някъде. Както и 1860, душица дребна и завистлива! Не бил там, обаче пише неграмотно какво правили хората. Смешник. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Kazekage-sama 14.08.2008 12:58:38 отговори + 0 0
Всички сте идиоти...феновете са се нарадвали и няма смисъл малоумници да сравняват тая говня Меноуър с любимите им групи!Като си фен ходиш, като не - МЪЛЧИШ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ross The Boss 14.08.2008 12:50:12 отговори + 0 0
концерта на Менолар беше по як. не можеш да сравняваш 20 000 със смешните ви 1000 души. Kill With Power!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 14.08.2008 12:41:22 отговори + 0 0
около 1000 зрители изпълниха стадион "Калиакра", - хаха ИЗПЪЛНИЛИ стадиона . яко е било пълно начи с тия 1000 зрители Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1860 14.08.2008 12:35:40 отговори + 0 0
Полувината от вас тъпанари въобще не са чували и една песен на OVERKILL,и са стояли пред сцената,като препарирани.А това,че дребните ви душици са спестили някой лев от долнопробна шльокавица не би трябвало да бъде повод за гордост. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.08.2008 12:25:58 отговори + 0 0
остават само ANTHRAX... и дано този път не вали както миналия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 14.08.2008 12:11:13 отговори + 0 0
Да, те бяха гледали SODOM, KREATOR и DESTRUCTION. Бяха гледали METALLICA, SLAYER, MEGADETH и TESTAMENT.

Да не забравяме и Onslought
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

whips 14.08.2008 11:36:34 отговори + 0 0
BTW много добри снимки. А Екзъдъс са това, което траша трябва да бъде. Бърз, рифов и безмилостен. Велик концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Coroner 14.08.2008 11:33:29 отговори + 0 0
Ами малко фенове имаше ама и аз не очаквах да са много предвид не толкова популярните банди, все пак не са металика мейдън и т.н. Концерта си беше много добър ,а и Exodus се оказаха пичове и си бяха сред феновете което е най-доброто Ами тук е и мястото да кажа едно мое лично мнение , че формата с една траш и една по-екстремна банда май повече ми допада тъй като май малко много дойде 2 траш групи пак казвам че това е лично мое мнение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 14.08.2008 11:30:21 отговори + 0 0
Страхотен изкъртващ концерт! Около 1000 души е прекрасна посещаемост за такъв вид концерт, повече не са нужни! Има достатъчно място да избухнеш отвсякъде!! СУПЕР БЕШЕ, СУПЕЕРРРР!!!!!m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 14.08.2008 11:29:17 отговори + 0 0
търсете начини, а не оправдания, жалки мрънкачи! който беше там, знае за какво иде реч и вашите оплаквания са му през оная работа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 14.08.2008 11:12:44 отговори + 0 0
ОФ, за кво обсъждаме болничния на тоя човек или шибаната му отпуска. Говорим си за EXODUSSSS и OVERKILLLL, по дяволите!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зрител 14.08.2008 11:08:01 отговори + 0 0
Аз бях там снощи. Беше страхотно отвсякъде.Сигурно имаше около 1000 души.Което бе последна грижа на всеки от тях, защото шоуто беше велико, времето перфектно, озвучаването супер. Пропътувах 400км за да видя тези групи и съм щастлив че ги видях.Мисля че и те свириха на супер ниво и също харесаха публиката. И още нещо - мрънкачи, не мърсете поне този форум.Кой дошъл, кой не дошъл, кой искал 20000души - I don't give a ....Да бяхте дошли Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1860 14.08.2008 11:01:16 отговори + 0 0
Болничен.Всеки ден малоумните ми колеги ме питат"няма ли да ходиш в Каварна?",и изведнъш точно тогава болен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EnergY 14.08.2008 10:53:55 отговори + 0 0
Само 1000 ли? Бих казал - цели 1000!!!!! Обчаквах в пъти по-малко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1860 14.08.2008 10:44:26 отговори + 0 0
А пробвал ли си,да си купиш самолетен билет 1 месец по-рано от датата,която ти трябва? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


1860 14.08.2008 10:40:29 отговори + 0 0
То до Варна има полети през 20 минути.Карат те 30 час преди концерта и 1 час след това те връщат.Малоумно исказване. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.08.2008 10:39:39 отговори + 0 0
въпреки забавните коментари 1000 човека са страшно,ама страшно малко...
Ако беше в София щеше поне два пъти повече да има
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.08.2008 10:25:55 отговори + 0 0
А и след като не ти е "никакъв шибан проблем" за парите - вземи си самолет бееееееееееееееееееееее. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormcrow 14.08.2008 10:12:45 отговори + 0 0
След такъв концерт наистина ще му трябва болничен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

До 1860 14.08.2008 10:04:57 отговори + 0 0
Пич, не се оплаквай, ако наистина го искаш, винаги можеш да намериш начин. И аз работя в институция, в която всичко се планира, но просто дните, в които искам да съм на концерт си ги освобождавам. Една елементарна подсказка - болничен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 14.08.2008 10:03:31 отговори + 0 0
1860

Искаш ли следващия път преди да правят концерт първо тебе да питат дали си на работа или в отпуска ??? )))))))))))))))))))))))))))))))).
Турнетата се запълват ден по ден, а седмицата не е от съботи и недели. Приятна работа ))))
p.s. Вземи си болничен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.08.2008 10:00:39 отговори + 0 0
Супер ненормално добро беше!!!R-r-rotten to the co-o-o-or-r!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1860 14.08.2008 09:26:54 отговори + 0 0
1000 човека.да го бяха направили в понеделник сутрин.OVERKILL е групата,която чаках 15 години,и така и не успях да видя.дори билета да беше 500,1000 лв.не никакъв шибан проблем.Работя в компания,където отпуските се планират още от април.И нека никой да не ми говори кой бил истински фен и кой не.Майната и на Каварна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mogul 14.08.2008 09:23:19 отговори + 0 0
Само 1000 зрители ли е имало? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 14.08.2008 08:20:46 отговори + 0 0
Аз не разбрах какъв стил са Last Hope
Иначе много добро представяне на феста. Такива, като мен, които не са отишли добиват чудесна представа
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MORTY 14.08.2008 07:22:07 отговори + 0 0
Така си и знаех,че ще бъде,но да се надявам догодина да се запази традицията,за да мога и аз да открадна от магията на траша................!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Borgob 14.08.2008 07:09:13 отговори + 0 0
Целият фестивал си беше много як, както винаги Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".