"Kavarna Rock 2012" приключи обнадеждаващо

16 юли 2012, 14:03 ч. 724 / 7 47
пред./следв.
15 юли - третият, финален ден на фестивала "Kavarna Rock 2012". Първият и втори ден бяха вече в историята. В неделя лайнъпът бе като че ли най-силен - със стъпващите за първи път в България RHAPSODY OF FIRE и LIZZY BORDEN и гостуващите за втори път KAMELOT, но неидвали в Каварна и за пръв път у нас с новия си титулярен певец.

   На 15-и всичко стартира отново с родно участие. Заради забавянето на една от бандите при саундчека се наложи РЕНЕГАТ да започнат по-късно и да окастрят сета си наполовина. Момчетата обаче, се представиха повече от силно. Групата излезе с гайдар на сцената. С кавъри на ЩУРЦИТЕ и ИМПУЛС, както и с авторски материал, пловдивчани поставиха началото на края. Половин час по-късно мястото им заеха АХАТ. Законодателите в българския метъл изпълниха всичко онова, с което се свързва името им. И се представиха във възможно най-добрата светлина. Преди тяхното излизане единственият по-любопитен въпрос беше ”кой ще ги обяви”, защото Звезди представяше с няколко думи всяка от групите на феста. Е, обявиха се сами и се хванаха за инструментите, за да направят поредния ”бест оф” концерт. Отново прозвучаха ”Брадвата”, ”Дървото”, а ”Огнени души” е убийствена за лайв изпълнения – истински ураган. И за да почетат Ronnie James Dio, АХАТ изкараха кавър на... AC/DC. След тяхното изпълнение графикът влезе в релси.

   Първите чуждестранни гости за вечерта – италианците RHAPSODY OF FIRE се показаха пред все по-увеличаващата се публика в 19:30 ч. Преди около година формацията се раздели на две групи, сформирани около двамата основни композитора – китариста Luca Turilli и клавириста Alex Staropoli. Именно втората беше на каварненска земя на 15 юли. За разлика от LUCA TURILLI'S RHAPSODY, RHADOSY OF FIRE все още нямат издаден албум след “схизмата” и заради това заложиха на чудесно подбран сет с акценти от цялата си дискография. Едно от най-големите предимства на групата на Staropoli е, че в нея е оригиналният певец на RHAPSODY Fabio Lione. Гласовитият италианец показа фантастична форма и с лекота разгръщаше мелодичните линии на парчетата по целия си вокален диапазон. Качеството на звука спомогна да изпъкне още повече оперно-повлияната му техника и още след откриващата “From Chaos to Eternity” не един и двама от незапознатите с групата вече обръщаха погледи към сцената с откровен интерес. Хоровите пасажи звучаха на запис и това по-скоро засилваше отколкото да помрачи блясъка на фентъзи атмосферата, създадена от секстета. Италианците нееднократно споменаваха работата си с актьора Кристофър Лий и в крайна сметка е негова чест изпълниха “The Magic of the Wizard's Dream”. Китаристите Tom Hess (който е свирил в Каварна и преди, заедно с HOLYHELL) и Roberto De Micheli си поделяха партиите на Luca Turilli и именно двете китари създаваха една характерна плътност в звуковия пейзаж. От нея най-много спечелиха шеметните “Holy Thunderforce” и особено “Reign of Terror”, където Lione показа, че умее да изкара и значително по-екстремни вокали, от тези, които по принцип изпълнява. За час и двадесет минути RHAPSODY OF FIRE изнесоха почти пълнокръвен концерт като завършиха с “Emerald Sword” и аутрото на албума “From Chaos to Eternity”. Не пропуснаха, разбира се, да благодарят и за приема, който публиката им оказа на това първо тяхно участие у нас.
- Ad Infinitum (Intro)
01. Frоm Chaos To Etеrnity
02. Triumph or Agony
03. March Of The Swordmaster
04. Unhоly Warcry
05. Lamento Eroico
06. Land Of Immortals
07. Knightrider оf Doom
08. The Village of Dwarves
09. Dawn оf Victory
10. The Magic оf The Wizard's Dream
11. Holy Thunderforce
--------------------
12. Reign of Terror
13. Emerald Sword
14. Heroes Of The Waterfalls' Kingdom Part V: The Splendour Of Angels' Glоry (A Final Revelation) (Outro)

   Постепенно стрелките на часовника наближиха 21:30 – часът за началото на сета на KAMELOT. Часът на едно от вероятно най-силните и завладяващи изпълнения на тазгодишния фест в Каварна. През деня не един и двама фена на групата си задаваха въпроса дали новият вокалист Tommy Karevik ще може да замени достойно емблематичния Roy Khan. Оказа се, че може. При това 30-годишния швед го направи с финес и умерена доза артистизъм, без да се опитва да копира своя предшественик. Както и китаристът (и основен мотор на бандата) Thomas Youngblood сподели от сцената, това беше едва третият концерт на KAMELOT с Tommy Karevik. Но начинът, по който певецът стоеше на сцената, а и до колегите си, показваше липса на притеснение, а дори и да го е имало, то се стопи още в първите минути под одобрителния рев на българската публика. Всъщност целия маниер на диктуване на шоуто от страна на KAMELOT беше демонстрация на това как трябва да се изнася фестивален сет: от великолепния декор на “Poetry for the Poisoned”, през осветлението та до надграждащият се емоционален праг и подборката на гости. Също както и при RHAPSODY OF FIRE и тук хоровите партии бяха на запис, но квинтетът си бе довел и помощ в лицето на беквокалистката Linnea Vikstrom (дъщеря на Thomas Vikstrom от THERION). “The Great Pandemonium” се превърна в един от гвоздеите в сета на групата и беше последвана от прочувствената “Season’s End”. Задоволство на Youngblood от ефекта, който KAMELOT предизвикваха у аудиторията, беше ясно забележимо – докато в началото той единствено дирижираше публиката то към края вече куфееше синхронно с Linnea и с басиста Sean Tibbetts. Групата даде заявка за това как ще звучи бъдещият албум (който се очаква през есента) с изпълнението на „Sacrimony”. След барабанното соло на ударника Casey Grillo към останалите музиканти се присъедини (от плът и кръв) вокалистката на EPICA Simone Simons, чийто чар и глас украсиха “The Haunting (Somewhere In Time)”. На “Forever” публиката беше агитирана (въпреки, че май нямаше нужда от допълнителна покана) да се поразпее. Първото парче от биса беше “Karma”, а на втората половина на песента на сцената се качи Fabio Lione, който до преди година заместваше Roy Khan за концертните изпълнения на KAMELOT. Финалът дойде с дежурната „March of Mephisto”, а след края й групата се снима за спомен, искрено благодари на българските си фенове и обеща, че ще направи всичко възможно да се върне в най-скоро време при тях.
01. Rulе The World
02. Ghost Opera
03. Center оf The Universe
04. The Human Stain
05. The Great Pandemonium
06. Season's End
07. When The Lights Arе Down
08. EdenEcho
09. Sacrimony
10. Casey Grillo drum solo
11. The Haunting (Somewhere In Time) (feat. Simone Simons)
12. Forever
---------------------
13. Karma (feat. Fabio Lione)
14. March оf Mephistо

   LIZZY BORDEN наистина се оказаха непознати на българския фен. Но като се има предвид, че публиката се състоеше основно от почитатели на KAMELOT, които буквално изкъртиха, беше ясно, че пред сцената ще стане доста рехаво. Самият Lizzy Borden успя да задържи вниманието в първата половина от сета на групата, но с приближаването на края, американците хвърляха умения пред все по-малко хора, за съжаление. И все пак LIZZY BORDEN в България си е истинско чудо. Точно час и половина мис или мистър Borden играеше своя хорър театър. Всяка песен беше съпроводена с театрални похвати, а маските по лицето на фронтмена се сменяха непрекъснато. От забуленото в черно наметало същество в началото не сета, до кървавата разправа с една страхотна мадам, която направи грешката да се появи на сцената :-). Тогава брадвата не свърши работа, но пък зъбите успяха да осъществят целта на злодея. Музикантите с Lizzy не спряха да кръстосват сцената. Всяка една песен беше представена и визуално – с много игра и настроение. След ”Tomorrow Never Comes” Marten Andersson показа солови умения на баса, след което мис или мистър Borden не издържа и скочи при публиката. Прозвуча и Националния химн на Република България – изсвирен като инструментал и предизвикал буря от овации. Не се мина без традиционното соло на барабани, а към края вокалистът, сменил маски за цяло театрално представление, се наметна с ”трикольора” и ”звездите”. "Me Against the World" беше поредният хит, който се стовари върху оредялата публика. Имаше доволно количество кръв, която пооцапа ръцете от първите редове, когато имаха възможност да се докоснат до ”злия гений”, който слезе от сцената в буферната зона, за да поздрави присъстващите на шоуто на ужасите. И накрая, вместо традиционния бис, фестивалът завърши с кавъра на STEPPENWOLF ”Born To Be Wild”.

   Между 1500-2000 души посетиха стадион "Калиакра" на 15 юли - безспорно най-успешният от трите дни на тазгодишното издание на фестивала в Морската рок столица на България. Която прояви кураж и успя да направи така, че след редица проблеми да спаси и запази традицията за седма поредна година. Седмата година е най-трудната, казват и психолози, и социолози, и "стари баби" ;) Последният ден от "Kavarna Rock 2012" ни давата надеждата, че догодина фестивалът може да се завърне по-силен и да завоюва отново позагубените позиции. Макар и слабо посетено, събитието срещна редица супермузиканти и качествени групи и проекти с много фенове-ценители и остави незабравими спомени и от едната, и от другата страна на сцената. Вече чакаме с нетърпение да разберем какво ще ни предложи "Kavarna Rock" през 2013 г.!


Екип на "Metal Katehizis"


Коментари   (47)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


dreamer deceiver 22.07.2012 20:03:44 отговори + 0 0
Ахат уважиха Дио с парче на AcDc, защото, както самият Звезди каза, Бон Скот му се явил насън и пожелал да поздравят Дио с песента 8|. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.07.2012 22:39:10 отговори + 0 0
Догодина Харбър Айлънд и СМЕ ли ще са организатори ?... Или нещо не съм разбрал ... ?
Но така или иначе от Каварна няма какво повече да се изцеди с нормално, прозрачно и професионално организиран фестивал или концерт. До сега всяка година се правеха фестивали и концери на загуба със 100% съмнителни средства, а от тук натам , като пари нема.... за толкова пари - толкова качество. Помните десетките безплатни концерти.... които са стрували десетки хиляди евра ....
Така, че не се сърдете на никой. Кой каквото извлачил - изшлачил.... кака вече не дава...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kamelot 19.07.2012 11:53:20 отговори + 0 0
Беше обнадеждаващо до края на сета на Kamelot, а точно за хедлайнера се опразни стадионът... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.07.2012 01:08:39 отговори + 0 0
Дао, и как точно стават нещата, мойто дете!? Имах възможност като един типичен клошар да се поразходя и до Германия, и до Словения, и до Чехия, и до Гърция, и до Румъния. Там нещата наистина се получават, но съвсем не се получават без папо и пийване - съжалявам мое бедно идеалистчте, но ако и ти ще тръгваш ми развиваш теории от рода "Щом болшинството не е концентрирано пред сцената значи е клош-фест", кажи само и ще си поспорим на тая тема. В интерес на истината много по-скъпо винаги ми е лягало яденето, пиенето и мърча - билетите винаги са били на символична цена от 40 до 80 евро някъде.

Тука един през друг се напреварвате да давате съвети как трябва да си извадим гъзовете от задниците, аз пък ще ви посъветвам да си ги наврете най-накрая там и да не ги вадите повече, поне ще се получи еднородна смес от мисли и среда, в която се раждат.

Та горе-долу в тоя ред на мисли, а именно озъртаме се в чуждата паничка кво се случва и правим жестоки заключения кое как трябва да се прави и кое как не бива

- в Каварна осигурена храна и напитки няма
- мърч повече от трагичен
- музиканти, изпълнители - страхотни, без никакви забележки към класата им, но неатрактивни за времето си и зле рекламирани като участници във феста
- цени... можеше и с една идея по-евтинки да са, че да съберат поне клошарчетата, които се мъкнат с пълна мешка с кренвирши между 2 филийки хлеб

Извод: Ей така не се прави фест, мило дете! Ей така не се стриже овца, ако искаш все някое друго чепче вълничка да остане и за теб!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дао 18.07.2012 17:51:47 отговори + 0 0
така е ,феста беше продаден за скромна сума,на Цонко му стигат ,че събира квото може ,за последно му е,а тоя организатор явно е гледал как стават нещата по принцип,ама не беше това мястото,то в Каварна без клошария ,кво да правиш там Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


kamelot 18.07.2012 17:25:44 отговори + 0 0
http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=10150964899383003&set=a.125526028002.104540.77696833002&type=1&theater
ето доказателството
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkana 18.07.2012 00:45:13 отговори + 0 0
Мхм, повече от 1000/1200 надали бяхме последната вечер, ама поне стана великолепно шоу ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фенка 17.07.2012 22:38:12 отговори + 0 0
Kamelot, Kamelot, Kamelot Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.07.2012 16:47:10 отговори + 0 0
E, че кво... Супер успешна Каварна се получи.

Ахат, Дичо и Д2 - 1000 души.
Wasp, Slayer, Annihilator, Soulfly, Behemoth, Meshuggah, Asphyx и.н. - 3000 души.

Сами си разсъждавайте върху горните цифри
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kavarna 2012 17.07.2012 15:34:27 отговори + 0 0
http://www.youtube.com/watch?v=bjUCkWOcs-c&feature=related

Ето реално как приключи Феста в Каварна
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


kavarna 17.07.2012 13:21:58 отговори + 0 0
http://youtu.be/psdcLJ4ceBY
последни минути на KAMELOT в Каварна
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.07.2012 12:38:11 отговори + 0 0
"Kavarna Rock 2012" приключи обнадеждаващо"

Обнадеждаващо НЕ, предвидимо ДА! Присъединявам се към мнението на Grrr. Пране на пари си беше и нищо повече!

Между другото почерпен на чашка две (абе цяла бутилка уиски си беше) и хванат на тясна маса бат ви Цонко си призна нещо крайно обезпокоително - че целият прект заедно с права над име, марка и т.н. е продаден (според думите му "преодсъпен") на някакви софийски пудели. Като си спомня само факта, че за първа година от общо 8 ме принудиха да ям гнусни кренвирши от магазина хич не се и очудвам защо организацията беше толкова насрана... някой заблуден организатор е решил явно да се връзва на всичките тия онлайн вопли от рода "клошарна", "кебапче фест" и други подобни определения... Облейте майките си с нешност и любов - догодина няма да ми видите ни очите, ни парите, имам си вече резервна Клошарна на няма и 100 км северно от Каварна!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grrr 17.07.2012 12:26:42 отговори + 0 0
тия организатори освен да перат пари друга причина не виждам да има за да направят този предварително обречен фестивал откъм посещаемост. никой нормален промоутър не би поканил такива групи, за които е ясно ,че няма как да съберат хиляди за да си избият поне хонорарите за групите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.07.2012 10:27:18 отговори + 0 0
Супер неизвестния Lizzy Borden го бяха чували 50 човека в цяла България. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.07.2012 09:12:23 отговори + 0 0
blyak, грешни са ти изводите. Перманентно си имаше хора и за трите дни. Едни и същи хора ли са били или различни, това вече не мога да ти кажа. Погледнато от орлов поглед най-силният сет (според мен Камелот) публиката си изглеждаше като тази на Содом 2010.

Направи впечатление обаче, че на третия ден много повече публика имаше на Ахат и Камелот, но не и на хедлайнера... масата съвсем успешно тикна среден пръст в лицето на Lizzy Borden... дори изпълнението на химна не успя да ги спаси от апатията, която пръскаше публиката в лицата им.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


blyak 17.07.2012 08:00:16 отговори + 0 1
1500 - 2000 са посетил самия фест за 3 дена!!!
а за един е имало 300-400 макс хахаахахаха
адски силен фест е било!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blitz 17.07.2012 01:53:01 отговори + 0 0
Lizzy Border са стара, известна и съвсем не случайна банда. Една от най-силните в хорър-рок/метъл жанра, и то от години. Ако не сте ги чували досега, загубата си е ваша

Хубаво е, че фестът се е получил. След препъването таз година, дано догодина се върне два пъти по-силен от предната
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.07.2012 23:42:24 отговори + 0 0
Като не си я видял тая "помия", естествено, че така ще кажеш. И явно си мислиш, че бяха хедлайнери по случайност... Е, дълбоооооко се лъжеш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.07.2012 23:19:58 отговори + 0 0
Лизи да е хедлайнер? Естествено, че никой няма да остане да слуша тая помия. Яд ме е, че не мжоах да ида за Камелот и Рапсоди, но... работата не е свършила още. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Acceptor 16.07.2012 22:12:25 отговори + 0 0
А снощи по това време се разбивахме на Kamelot Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


hauting_fear 16.07.2012 21:00:49 отговори + 0 0
да предвид 3 отпаднали групи, не мога да кажа, че съм доволна.тва че една група се е представила супер не значи, че сичко е било така! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.07.2012 20:10:07 отговори + 0 0
hauting_fear - 2012-07-16 19:29:46
******, ти на Guns'n'Roses малко ли му викаш?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hauting_fear 16.07.2012 19:29:46 отговори + 0 0
да имам логиката на сички, които пишат тия описания на концерти - Sofia cocks успяхме да го закрепим, Каварната също успяхме да спасим.. И кво се оказва, че всички концерти вече са на ръба на провала,избутват се, колкото организаторите да са на нула, а не на загуба поне..Ама той, българинът и на малко се радва.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен...Но красив 16.07.2012 19:29:30 отговори + 1 0
Хората забравят, че само Каварна донякъде наподобява КАЧЕСТВЕН ЕВРОПЕЙСКИ ФЕСТ - другото са си концертчета...Нормално е да няма много хора - ПЪРВИЯ ДЕН ИМА САМО ГРУПИ КОИТО ВЕЧЕ ВЕДНЪЖ(или повече) СМЕ СЛУШАЛИ БЕЗПЛАТНО В КАВАРНА...Това не спря групите напълно да си се раздадат...А на третия ден RHAPSODY, KAMELOT и дори никому неизвестните Lizzy Borden еми страшно се стараха и си струваше ходенето(макар да не слушам Kamelot и да не бях чувал за LB си бяха много добре). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.07.2012 17:52:57 отговори + 0 1
И един мармот увива шоколада в станиол Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 16.07.2012 17:23:27 отговори + 1 0
Каварна Рок се оказа най-железния фестивал от всички...жалко че малко хора биха разбрали и жалко че много малко хора слушат тези големи групи..айде другата година пак сме там ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.07.2012 17:08:14 отговори + 0 0
Rhapsody of fire изкъртиха!!! Като дългогодишен техен фен бях като потресен след концерта. Раздадоха се максимално. Невероятно приятна за live гледане група. Усмихнати, супер позитивни. Перфектно изпълнение, много добре подбран сет. Много съм щастлив, че успях да ги видя. Респект ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.07.2012 16:54:18 отговори + 0 0
КамелСМОТ! Хау! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Occulta 16.07.2012 16:47:02 отговори + 0 0
Въпреки че предварително бях твърде негативно настроен към групите тази година, трябва да призная, че отвън концертите макар и пред камерна публика, звучаха отлично. Звукът беше по-добър от на "по-големите" фестивали, групите се раздаваха, имаше някаква по-истинска атмосфера, а не плащат ни-свирим, както е в общия случай. Фестът завърши с born to be wild, а предната вечер дори чухме песен на Doors. Това е КРФ - най-чудесното метъл/рок събитие. Дано да не е било за последно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:( 16.07.2012 16:37:02 отговори + 0 0
Нейде там в този пек имаше ли барем блек? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 16.07.2012 16:13:03 отговори + 0 0
Не ме яд, че не посетих Каварна, яд ме е, че не отидох на феста! В Каварна за трети път бих отишъл само за Rolling Stones.
Неясно ми е защо Ахат са уважили Дио с парче на AC/DC, Аналгина се бара класен вокал, можеше да изкара някой Старгейзър, би му подхождало и на името...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ккк 16.07.2012 15:51:00 отговори + 0 0
Дано да оцелее феста писна ми все да се влача до София. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 16.07.2012 15:47:01 отговори + 0 0
Доволна от оптимистичния финал! Наистина се надявам този фест да го бъде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.07.2012 15:40:09 отговори + 0 0
Да бе,никой не беше казал че Симончето ще се появи!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.07.2012 15:21:25 отговори + 0 0
още снимки има ли ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


waterjess 16.07.2012 15:11:15 отговори + 0 0
защо не казват за Симонката, че ще играe скрита лимонка? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

whips 16.07.2012 15:08:00 отговори + 0 0
Lizzie Borden took an axe
And gave her mother forty whacks.
When she saw what she had done
She gave her father forty-one.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ам... 16.07.2012 14:34:45 отговори + 0 0
*1500, де. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.07.2012 14:33:57 отговори + 0 0
Рапсоди ни изкъртиха!!! Апропо, името на вокалиста е Lione, а не Leone. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ам... 16.07.2012 14:33:13 отговори + 0 0
Пак преувеличени данни за броя на публиката. 1600 най-много. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Варна 16.07.2012 14:32:32 отговори + 0 0
Добре си изкарахме Въпреки , че нямаше 20 000 души, а едва към 5-6 000 отвън и вътре. Някои групи бяха хубави изненади, някои не... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

florimel 16.07.2012 14:32:29 отговори + 0 0
Знаех си, че ще ме е яд за пропуска, ама какво да се прави... Камелот ще се гонят нейде из Европа.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 16.07.2012 14:31:18 отговори + 0 0
Страшни Камелот. Дано да дойдат пак. А Tommy Karevik го искам на концерт в България и със Seventh Wonder - страшно способна група, която за съжаление открих сравнително късно. Определено си заслужават! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

кикк4о 16.07.2012 14:25:12 отговори + 0 0

И трите дни бяха невероятни!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аха 16.07.2012 14:20:16 отговори + 0 0
Това беше най-силният ден без съмнение, групите изкъртиха, като най-много ми допаднаха Камелот с новия вокалист. Това момче определено си е на мястото в тази група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 16.07.2012 14:12:19 отговори + 1 0
Рапсоди бяха невероятни !!! Не съм бил на по-добър концерт досега. ВЕЛИКИ !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.07.2012 14:12:03 отговори + 1 0
разбиха ни групите..бяха страхотни..заслужаваха по голяма публика, но нищо..както се казва другата година повече ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".