KAYNO YESNO SLONCE с концерт в София на 6 февруари

4 яну 2011, 19:28 ч. 590 / 5 1
пред./следв.
Eтно/ембиънт групата KAYNO YESNO SLONCE ще изнесe концерт на 6 февруари в клуб "Fans", София. Музикантите отново ще потопят публиката в магията на българските планини - гайдата на Веселин ще запее тъжните си песни, тъпаните ще думкат в ритъма на сърцата ни и ще ни напомнят за пореден път, че кръвта вода не става, съобщават организаторите от "Gorgon". В момента KAYNO YESNO SLONCE са: Веселин Митов (гайда, кавал, вокали), Петър Делчев (тамбура, мандолина, хърди-гърди), Владо Чифлиджанов от ИСИХИЯ (гайда, дудук, кавал, вокали) и Тони Стоянов (перкусии, тъпан). На концерта групата ще покаже и авторска визия, част от DVD, което ще излезе през пролетта на 2011-а.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 4.01.2011 21:29:39 отговори + 0 0
Емо Сепаревски-президент! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".