KAYNO YESNO SLONCE ще свирят във "Fans" на 9 декември

21 ное 2007, 08:34 ч. 235 / 7 2
пред./следв.
Скоро след участието на си на "Gorgon Fest" на 14 октомври, KAYNO YESNO SLONCE ще изнесат нов концерт в София. Събитието е на 9 декември в клуб "Fans", а началният час - 20:30. Преди изпълнението на проекта ще звучат български и европейски фолк, неофолк групи и изпълнители на средновековна музика от каталога на магазин "Gorgon", а на импровизирания щанд ще могат да се намерят всички издания на KAYNO YESNO SLONCE.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


вайл 22.11.2007 12:26:42 отговори + 0 0
Сериозни неща заформят Горгон в едно-седмичен интервал, първо ebm-ец, после и това. Чудно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

лунАтА 21.11.2007 16:08:02 отговори + 0 0
стига с тия каймаци ве! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".