Кажете своята молитва в Църквата на BEHEMOTH...

31 юли 2018, 17:40 ч. 1299 / 7 8
пред./следв.

   Полските екстремни метъли BEHEMOTH продължават подгряващата кампания за предстоящия си нов студиен албум. Групата вече пуска не само провокативна изображения, свързани с християнската религия, но и създаде своя виртуална "църква". За целта стартира и специален сайт.

   Всеки, който каже молитва в Църквата на BEHEMOTH и се присъедини на този адрес, ще получи подарък от групата. За да имате достъп до пълната функционалност на страницата, се препоръчва да използвате браузъра "Google Chrome".

 

още за:

Behemoth


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


vlady 3.08.2018 11:48:47 отговори + 0 0
В Иран за подигравка с Аллах могат да получат почивка all-inclusive и чудесен масаж с камшик. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Знам къде не си е слагал к 31.07.2018 18:52:50 отговори + 2 2
Ами... Това е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Albast 31.07.2018 18:28:05 отговори + 6 6
Адам ***** си кара скъпото Ауди, пие кафенце, прави фешън прически ...и много е загрижен за мигрантите, ********* и прочие...Всеки сам да си прави изводите ???????????? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zyklon 31.07.2018 18:25:05 отговори + 15 4
Най-лошото нещо, което се е случило на човечеството е религията във всичките и форми! Зле скалъпена история, предавана през вековете да държи в подчинение и страх глупавите хорица. Вие сте точно толко християни и вярващи, колкото бабичките, които ходят на църква само на Великден. Големи пуритани се извъдихте. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Христиенин 31.07.2018 17:51:10 отговори + 2 12
Спасихме се от Истанбулската конвенция, но тези поляци също посягат на изконните ни традиции и ценности. Не можем да допуснем да се признава Бог, различен от биологичния! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Rozero 31.07.2018 17:50:49 отговори + 21 6
В началото беше смешно, сега е просто скучно и нелепо. По христианството всеки знае да плюе, чакам да видя по други религии дали някой ще посмее, щото знаем какво става после хаха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TheRedLotus 31.07.2018 18:19:37 + 13 3
Е, как какво - ще скочат ред правозащитни организации с рев че погазват правата и вярата на мюслитата. За справка - атаките на които бяха подложени Taake, Myrkur и Ad Hominem просто защото си позволиха дързостта да се опълчат не само срещу Исуската, а срещу педофила Мохамед и доминатрицата му Аллах. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 31.07.2018 18:35:32 + 14 3
@ Rozero
Полша е католическа държава. Хората се подиграват така да се каже със собствената си религия. Ако има блекове в Иран, Ирак и т.н. нека те се подиграват с Алах, ако им стиска.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".