КИКИМОРА обявиха победителя в конкурса за видеоклип

22 апр 2014, 11:48 ч. 426 / 5 7
пред./следв.

   КИКИМОРА обявиха победителя в конкурса за видеоклип към парчето "Епопея На Измамените". Това е Красимир Панайотов от Асеновград. Той ще получи парична награда в размер на 1000 лв, а видеото му ще бъде част от официалните клипове на групата. Второто място е отредено на Росен Иванов от Видин. Той ще бъде награден с билети за предстоящ концерт на групата. КИКИМОРА благодарят на всички, които са станали съпричастни на инициативата. Ето и видеото на Красимир Панайотов:

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мъдрия 24.04.2014 14:20:51 отговори + 2 0
На такова ако парче всяко видео би подхождало,но както някой каза по-долу ,за такъв бюджет момчето е направило прекрасна "илюстрация" на песента. Браво !
Слушам песента( а се постарах да чуя и някои от другите песни на групата) и си мисля :
Ако група като Кикимора, с наистина световно звучене в този стил беше в Германия, Холандия ,Австрия и т.н. (да не изброявам имена на цивилизовани държави ) там хората щяха да и се изкефят максимално,да се наслаждават на музиката и да са горди ,че имат такава банда-особено ако няма друга в страната на такова ниво ( пак казвам, в този стил )
Чета тук коментарите и не мога да повярвам ...възмущение от библия и кръстове , използвани като ( явно неразбрана ) символика ?!? Друг/а пък се възмущава от !!! статив пред певеца -?!? дори без да знаят дали е за ноти или само текстове или цялата партитура. Знам,че Кикимора имаше концерти със симфоничен оркестър - може би кадъра да е от там . Ето и аз се увлякох - това ли е най-важното хора,хорааа ? Изключвайки дежурните завистливи тролове ( в този случай допускам също ,че Партията Майка е дала поръчение на младите си кадри да щракат палеца надолу и да търсят под вола теле поради естеството на текста ,сега вече облечен и в картини ) на всички Българи обичащи откровената рок музика пожелавам страхотни изживявания с Кикимора на живо . Сега! А не когато им писне и кажат "баста,не си заслужава" да започнем да говорим каква страхотна банда бяха и жалко ,че в България не може да виреят добри рок банди ...понеже ,нали, заради чалгата...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

СС 22.04.2014 16:04:34 отговори + 0 0
Ужас! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

АЗ 22.04.2014 15:34:56 отговори + 0 1
Като за аматьорски клип, правен без бюджет и т.н., клипа си е много хубав. Само да не беше тая глупава Библия наистина Песента е може би най-добрата на бандата до момента, а текста този път е на ниво и има смисъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ожаст 22.04.2014 15:16:02 отговори + 0 1
Какви са тия кръстове и библии, бе? В кой век живеем?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 22.04.2014 12:26:34 отговори + 0 0
Еха, в тая песен Оставка ли се пее )) Me like it! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Lucious 22.04.2014 12:19:39 отговори + 1 0
Ебаси тъпата песен... :X.. Клипа не е зле, но поне на Сашко да му бяха скрили стативчето с текстовете... Крайно време е бандите да научат собствените си текстове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

у 22.04.2014 12:11:04 отговори + 0 0
Е, не... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".