КИКИМОРА пускат две нови парчета по случай третия си рожден ден

6 дек 2014, 15:20 ч. 1623 / 6 6
пред./следв.

   Групата на Николо Коцев - КИКИМОРА - отбелязва трети рожден ден, като по този повод предоставя в Мрежата две нови парчета. Имената им са "Сам" и "Земя" и можете да ги чуете по-долу. Специално за феновете си групата предлага връзка, където всичките й парчета са в CD аудио формат. Приложени са и два компресирани файла, които съдържат готов "CD Image" файл, с който може да се направи готов диск.

kikimora



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


тцЪ 8.12.2014 13:45:17 отговори + 8 1
Сашо, най-голямата ти грешка беше, че напусна банда като Project Arcadia, за да пееш в побългарен вариант на Пурпулету... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крокодил с ориз 8.12.2014 01:00:21 отговори + 6 1
"Сам" щеше да е страхотна песен, ако текстът беше по-разбираем. Мисля, че за първи път слушам песен на български, особено пък изпята от певец на такова ниво, в която да ми е трудно да чуя за какво се пее.
Другата в момента не мога да я чуя.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

конко 7.12.2014 17:46:52 отговори + 7 1
Тази група си е за пенсия от самото начало, а сега след като започнаха промени в състава съвсем. Честит рожден ден и хайде стига толкова. Макар че разни хора на преклонна възраст май им се радват. Да живеят пърпъл! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фалшиви Инициали 7.12.2014 14:54:05 отговори + 9 2
Какво да им слушам на Кикимора?! Преди поне ставаха за гледане, естествено не в лицето на Николо. Вече и басиста го няма, най-готини пичове в групата напуснаха. Палец надолу и е време за пенсия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fafs 7.12.2014 13:04:50 отговори + 10 2
Текста е малоумен? Няма проблеми! Само сега с помощта на 300 ефекта слушателите няма да различат нито дума! (добре де, може да различат някоя дума тук-таме).
А и btw Deep Purple отдавна са изсвирени.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ОМГ 7.12.2014 11:55:22 отговори + 7 3
Страхотен вокал, ужасна музика! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".