КИКИМОРА ще запишат първото си DVD на концерта на 19-и в София

9 яну 2013, 17:24 ч. 819 / 4 20
пред./следв.
Както вече ви съобщихме групата на китарния виртуоз Николо Коцев - КИКИМОРА - ще изнесе първия си концерт за 2013 година на 19 януари в "Sofia Live Club". От бандата уточняват, че лайвът ще бъде излъчен пряко по Интернет, а също така ще бъде записан за бъдещо издание на DVD. На концерта ще бъдат изпълнени и неиздавани до момента композиции. Билетите са на цена от 10 лева.
kikimora live


Коментари   (20)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 11.01.2013 18:05:04 отговори + 0 0
абе хора за пръв път от толкова време в България се прави що годе добър metal а вие го оплювате ако ви е мъчно за село овцете и козите кажете си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.01.2013 12:27:09 отговори + 0 0
То на Ник няма да му е за първи път да издава ДВД с кавъри - освен тва и т.нар. "авторски" композиции са нащипани рифчета и хармонии от Сабат и Пърпъл до Рейнбоу, така че нещата са ясни - душевен оргазъм за всички пенсии дето сe кефят на нафталинен хардрок с лек провинциално-балкански лирически привкус!

+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.01.2013 01:42:46 отговори + 0 0
конкурент...кикимора....все тая брат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.01.2013 16:34:04 отговори + 0 0
След излизането на "Нострадамус", като цяло очакванията ми от Николо Коцев се вдигнаха. Имах възможност да чуя някой неща и от "Дракониа" и определено нямах търпение да чуя всичко в завършен вид. Вместо това се появи това недоразумение Кикимора, което е изключително посредствено и като музика и като текстове. Да събереш страхотни музиканти и да ги караш да свирят посредствена музика, вместо да завършиш с тях такъв страхотен проект като "Дракониа". Има нещо объркано във всичко това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.01.2013 15:39:40 отговори + 0 0
То на Ник няма да му е за първи път да издава ДВД с кавъри - освен тва и т.нар. "авторски" композиции са нащипани рифчета и хармонии от Сабат и Пърпъл до Рейнбоу, така че нещата са ясни - душевен оргазъм за всички пенсии дето сe кефят на нафталинен хардрок с лек провинциално-балкански лирически привкус! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 10.01.2013 14:16:50 отговори + 0 0
срам ги било, че имаме качествена група ... отивай да пърдиш пред микрофона, че да правиш "добра" музика, тъпак. Тук всичко добро се счита за лошо, хаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.01.2013 12:47:31 отговори + 0 0
Каруцарски рок е много добро определение за музиката на тез чичаци. И мен ме е срам от такива групи и още повече ме е срам от закостенелите им фенове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Templar 10.01.2013 09:29:20 отговори + 0 0
Кикимора са невероятни, а Николо е музикант от световна величина. Музиката която правят е по-добра от целия БГ рок днес, взет заедно ( може би, защото вече почти няма такъв). Само напред и нагоре, пичове !

Оставете хейтърите да си хейтват, те ще останат слепи завинаги
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.01.2013 08:58:11 отговори + 0 0
Кикимора не правят изкуство, за да се опитваме да го разберем. Правят, както някой се изказа по-долу, каруцарски рок с изключително слаби и глуповати текстове. Абсолютното смешно клише, пък ако ще от Еди Ван Хален да са изсвирени китарите. Срам ме е от такива групи, опитващи се да бъдат флагманите на сцената и НЕ, не подкрепят такова "българско"! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.01.2013 23:14:30 отговори + 0 0
Полека, колега, да не си докараш инфаркт... По принцип си прав - де факто, по-добре ти да подминеш. Българинът си е такъв - разбира от жени, коли, футбол, политика и шоубизнес.
От друга страна и аз не харесвам Кикимора. Музиката им е 100% утвърдени клишета + плоски текстове - направо ширпотреба-rock'n'roll. Вероятно това е и идеята. Нещото, което се харесва на широкия контингент. Айде със здраве.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 9.01.2013 21:37:03 отговори + 0 0
Естествено че ще се говори общо. Тук 1% са хората като николо, дето се стремят дан аправят нещо, 9% са е такива някви фенове, къде кой оценя/разбира творчеството, кой заради нещо друго ... и кво остана 90 процента са тея дето "изразяват мнение", само дето винаги е негативно и в повечето случаи агресивно. Писна ми от гл*паци, дето вместо да подкрепят родното (а в конкретния случаи има защо), те ми се правят на разбирачи и само плюят. Ако не им харесва, ми добре бе - подмини, кажи "не ми допада" като човек ... те седнали да обясняват на музикантите, които с направили песен така както те я виждат как, аджеба, е трябвало да я направят и да им обясняват защо, моли те се, тяхната песен не била добра. И то повечето са някви ол*гофренчета дето се мъчат да се доказват online, защото няма как иначе - мишки. Като не разбираш нечие изкуство не давай оценки, още повече щом не си критерий ... тук се напълни със сган, само измет наоколо, деа.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крокодила Гена 9.01.2013 19:39:02 отговори + 0 0
Харесват ми песните им. Но те колко песни имат,че ДВД да запишат? Дори да предположим, че ще представят 5-6 нови парчета, другото какво, кавъри ли? Странно, дано нещата станат на ниво. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

до анонимния под мен 9.01.2013 19:27:30 отговори + 0 0
Пич по-полека бе, какво се напъваш толкова. Под теб има 4-5 коментара в които като по чудо никой не плюе, а пък ти с тоя коментар направо се изхвърляш като чекия в мокър песък. Изобщо такива селски изказвания много ме разсмиват. Хората плюели.. Пич хората изказват мнението си - не им харесва плюят, харесва им хвалят. А такива като тебе - мрънкат.
Що се отнася до кикиморците - връзкари, свирещи каруцарски рок с евтини текстове
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.01.2013 19:15:32 отговори + 0 0
Анонимен - 2013-01-09 18:51:04, мнение има право да дава всеки, независимо с колко е в джоба, в главата и в дискографията си! Нарича се „Свобода на словото“. И не е нужно, когата две мненийца в нета не ти харесват, да плюеш по цяла България и всичко българско! Защото така псуваш майка си, юроде! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.01.2013 18:51:04 отговори + 0 0
Пичове, как не се научихте бе ? Бългрски рпасета неблагодарни. Когато представите нещо по-добро, тогава ще имате право да критикувате и да се правите на разбирачи. Спрете да се излагате. Анонимни мишки-комплексари. Седнал да храни в нет-а да се прави на голяма раота, а кой си ? Келеш с 5 лв в джоба ... като постигнете нещо повече от Николо, което няма да стане никога, тогава давайте оценки. Освен че и цял живот да свирите няма да стигнете неговото ниво. знаете само да плюете, деба и тъпото общество. срам сте за България. Мишки, седнете и направете нещо вместо само да давате "компетентни" оценки зад мониторите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 9.01.2013 18:15:20 отговори + 0 0
Офф, защо не идват в Бургас деа (вече имаме и нов, голям, жесток клуб за концерти ), една от малкото групи на които непременно бих отишал на концерт. Май ще се разкарваме на 19-ти от Бургас до София спец. за тях. Евала, най-после стойностна нова банда в България. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.01.2013 17:57:31 отговори + 0 0
боркнагарчо, челото ти по-високо ли е от три сантима? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.01.2013 17:55:30 отговори + 0 0
Май съм им гледал някакво интервю, в което казват, че албум няма да издават въобще и може само DVD. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

v3x 9.01.2013 17:48:36 отговори + 0 0
и аз т'ва се чудя Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 9.01.2013 17:47:06 отговори + 0 0
Тези албум имат ли, че ДВД да издават? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".