Kiko Loureiro има близнаци

22 ное 2016, 06:34 ч. 973 / 8 2
пред./следв.

   Бразилският китарист на MEGADETH (екс-ANGRA) Kiko Loureiro и финландската му съпруга са се сдобили с близнаци вчера, 21 ноември. Децата са се родили в родината на жената на музиканта, където се намира и той в момента.

   Същевременно лидерът на MEGADETH Dave Mustaine разпространи в социалните мрежи опровержение на слуховете в няколко бразилски сайта, че Kiko е напуснал MEGADETH.

   В България гледахме "Мегадейв" и компания отново на 7 юли. Това бе трето гостуване на бандата в България с трети различен състав.

 

kiko

още за:

Kiko LoureiroMegadeth


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sulfric 22.11.2016 23:22:20 отговори + 3 0
Ангра са супер банда и със стария вокал Матош и с втория , остава ми да чуя и Фабио. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

птеродактил с ориз 22.11.2016 08:59:32 отговори + 3 0
Добра работа, Кико! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".