Kiko Loureiro ще пропусне следващото турне на MEGADETH, замества го китарист на WINTERSUN

6 сеп 2023, 08:18 ч. 1223 / 41 2
пред./следв.

   Китаристът на MEGADETH Kiko Loureiro съобщи, че ще отсъства от следващата част от турнето на групата "Crush the World" поради неотложен семеен ангажимент. Групата обаче няма да отменя концерти и ще свири с негов заместник. Това е финландецът Teemu Mantysaari (WINTERSUN, SMACKBOUND), който, по думите на Kiko, е изключителен инструменталист и за феновете ще удоволствие да го гледат с бандата.

   Всъщност поредната част от обиколката на MEGADETH за промоцията на актуалния албум "The Sick, The Dying, and The Dead" започва днес, 6 септември, с концерт в Албакърки, Ню Мексико. Това ще бъде и първа среща на живо на Teemu като част от американската група.

 

Teemu Mantysaari



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 7.09.2023 15:02:01 отговори + 2 1
Май е време Марти да се върне Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 8.09.2023 16:27:55 + 2 0
И да дойде да живее в Италия с чичо Дейв?
Надали.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".