KILLING JOKE издават нов албум през октомври, вижте ново лирик-видео

11 сеп 2015, 18:44 ч. 498 / 4 2
пред./следв.

   Възродените в оригинален състав KILLING JOKE ще издадат нов студиен албум следващия месец. Той ще се нарича "Pylon" и ще се появи на пазара на 23 октомври чрез "Spinefarm Records". Записите са осъществени във Великобритания и Прага, Чехия и са продуцирани от самата банда заедно с Tom Dalgety. Творбата ще се предлага в различни формати. По-долу ще намерите лирик-видеото към една от песните в нея - "I Am The Virus".

 

 

още за:

Killing Joke


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бабачко 11.09.2015 20:48:44 отговори + 1 0
откакто се събраха в стария си състав, не ми харесват. последният як албум беше Осанна-та. става това парче, но не е нищо особено. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име или псевдоним (задълж 11.09.2015 19:51:33 отговори + 2 0
Доволен съм , въпреки препратките към най-ранното им творчество ( Тhe Wait примерно ) . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".