KILLSWITCH ENGAGE издадоха "Beyond The Flames: Home Video Vol II"

6 дек 2016, 14:47 ч. 526 / 1 0
пред./следв.

   KILLSWITCH ENGAGE издадоха двойния запис (на блурей и CD) "Beyond The Flames: Home Video Vol II". Трейлъра към албума може да гледате по-долу. Дискът съдържа повече от три часа и половина записи. В основата е 75-минутен документален филм, показващ завръщането на оригиналния им вокалист Jesse Leach, който е един от основателите на групата през 1999-а, повече от 10 години, след като пътищата им се разделят.

   Записът показва и ранните години на KILLSWITCH ENGAGE и причината, довела до напускането на Leach. Продуциран и режисиран от хроникьора на групата Denise Korycki "Beyond The Flames: Home Video Vol II" започва от там, където "(Set This) World Ablaze" от 2005 г. свърши, разкривайки неизвестни подробности за историята на групата.

   В изданието влизат седем лайв изпълнения на KILLSWITCH ENGAGE от различни държави, включително първото шоу на Leach след като се завърна в групата, участията им на "Download Festival", "Knotfest", "Loud Park Japan" и др.

   Допълнителният материал включва видеа, уникални индивидуални видеопрофили на музикантите, както и бонус диск с шест неиздавани досега записани на концерти, песни от легендарното им шоу "Monster Mosh" в Уорчестър, Масачузетс през 2014-а:

01. No End in Sight
02. Life to Lifeless
03. Always
04. In Due Time
05. My Curse
06. The End of Heartache

   Записът е на музикалния пазар в България от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music International". В официалния сайт на групата "Beyond The Flames: Home Video Vol II" може да откриете на този адрес.

 

 

още за:

Killswitch Engage


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".