KILLSWITCH ENGAGE обмислят идеи за нов албум

14 окт 2014, 23:49 ч. 240 / 2 3
пред./следв.

   В официалния си уебсайт вокалистът на KILLSWITCH ENGAGE Jesse Leach разкрива, че групата е започнала да обмисля идеи и да пише песни за нов студиен албум. Творбата може да се очаква през 2015 г. Целенасочената работа по албума обаче ще стартира не по рано от края на тази/началото на следващата година.

 

killswitch-engage

още за:

Killswitch Engage


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


путя брадичка 17.10.2014 02:10:09 отговори + 1 1
******* си ти, Ванко от Монтана. И нямам нищо против да те ступам като грозен килим. Обещавам ти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Angry Chair 15.10.2014 22:42:54 отговори + 2 1
До лицето Ванко от Монтана: Батка слушай си елеците от Менопаузата и всички останали такива и не тори пространството с безцелните си простотии! Когато стигнеш нивото и резултатите на пичовете от снимката тогава плямпай! Иначе само се излагаш като кифладжия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 15.10.2014 18:21:32 отговори + 1 3
е като вида метълист с брада като на талибанин и педерска прическа ми се гади ;( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".