KILLSWITCH ENGAGE ще издадат следващия си албум през април 2013-а

18 дек 2012, 08:53 ч. 132 / 2 5
пред./следв.
По време на скорошен концерт на бандата вокалистът на KILLSWITCH ENGAGE Jesse Leach е разкрил, че новият студиен албум на групата ще излезе през април 2013 г. чрез "Roadrunner Records". Продуцент на творбата е китаристът на KILLSWITCH ENGAGE Adam Dutkiewicz, който е участвал и в създаването на албуми на ALL THAT REMAINS, THE DEVIL WEARS PRADA, AS I LAY DYING и др. Миксирането е поверено на Andy Sneap (MEGADETH, TESTAMENT, EXODUS, ACCEPT, ARCH ENEMY, NEVERMORE). Бъдещият диск ще е първи след завръщането на Leach в групата, на мястото на напусналия Howard Jones, с когото KSE издадоха три албума.
killswitch engage

още за:

Killswitch Engage


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sulfuras 19.12.2012 15:47:52 отговори + 0 0
Джеси е най-добрият за мен. Първия албум е направо...До анонимния не знам а какво говориш отнсно АДАМ Д ,виж какво направи с първите 2 абума на Parkway Drive , не ми се вярва да е слаб продуцент... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.12.2012 10:02:42 отговори + 0 0
Готина група, Дуткиевич е страшен китарист... но за продуцент не става. Албумите, продуцирани от него винаги ми звучат недоизпипани. Дано поне за KSE се постарае. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Буги Барабата 18.12.2012 17:53:16 отговори + 0 0
Хауърд Джоунс е незаменим! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Митко Кърнев 18.12.2012 13:51:40 отговори + 0 0
Правилният вокалист за тази група! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

katatonia 18.12.2012 11:02:11 отговори + 0 0
айде дано да се върнат към корените с salive and just breathing - уникален албум. Следващите 3 не ми допаднаха много Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".