KINGS OF CHAOS на Matt Sorum представят видеото "Judgement Day"

28 окт 2022, 10:22 ч. 358 / 1 0
пред./следв.

   Миналата седмица ви съобщихме, че бившият барабанист на GUNS N' ROSES Matt Sorum (свирил още с VELVET REVOLVER и THE CULT) е подписал с "AFM Records" за издаването на първия албум на своя суперпроект KINGS OF CHAOS.

   Дебютната творба на "Кралете на хаоса" се очаква да излезе през есента или зимата на идната 2023-а година и в нея ще участват много гости. Такива вече са се изявявали и на концертите им. Сред тях са вокалистите Billy Idol, Steven Tyler (AEROSMITH), Ann Wilson (HEART), Corey Taylor (SLIPKNOT), Chester Bennington (LINKIN PARK), китаристите Slash, Brian May (QUEEN), Billy F Gibbons (ZZ TOP) и др.

   На този етап не е ясно кои от тях ще участват и в записите. Предстои да бъдат обявени повече подробности.

   Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн официалния видеоклип към сингъла "Judgement Day". Гост-музиканти в парчето са Slash и Duff McKagan от GUNS N' ROSES. Видеото е режисирано от Brian Cox.

matt sorum



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".