Kirk Hammett потвърди, че през 80-те METALLICA са обмисляли да уволнят Lars Ulrich

17 ное 2015, 11:23 ч. 1654 / 8 17
пред./следв.

   В скорошно интервю китаристът на METALLICA Kirk Hammett потвърждава официално отдавна ширещият се слух, че в миналото групата е планирала да освободи барабаниста Lars Ulrich. Ето точните думи на Kirk по темата:

Ами, това е просто нещо много старо. Мисля, че по едно или друго време ни беше писнало от Lars, около 1985 г. или някъде там. Бяхме нещастни и може да сме промърморили нещо на някого. И после този човек да се е хванал за това дребно нещо и да го е направил много по-голямо, отколкото е. За да бъда напълно честен [Lars], има страшно много енергия и това е една от причините, поради които го обичам. Неговата енергия и мотивация са много силни.

 

lars-ulrich



Коментари   (17)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пърпъл 17.11.2015 23:39:50 отговори + 4 2
С почти всичко съм съгласен, Фея на Смъртта. Само не разбрах защо накрая намеси Пърпъл и Юрая, не разбрах. С какво се различаваш от останалите мразчовци. Какво против имаш Иън Пейс? Питай Ларс за Пърпъл и повече не се излагай. А, как хубаво почна... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 18.11.2015 07:00:06 + 6 2
Нищо против Пърпъл нямам. Имам против ясно видимата поляризация и "овчи възторг" на определени групи рокаджии към определени групи и стилове у нас и явното неприемане на новости, различности за сметка на т.нар- класики. Става въпрос не само за старите банди, а за т.нар класики във всеки стил. И каквото и да се появи, бива сравнявано веднага- и то на ниво Музикални Академици- с обичаните класики. Та, завърших си поста с примера Пърпъл, Юрая и Жулая, защото тук преди около 3 седмици имаше новина за прословутите няколко рок концерта на Ричи които ще направи. Е, то бяха хвалебствия, дитирамби, памфлети, стихотворения, див възторг и ентусиазъм от предстоящите Мега Концерти, то бяха сълзи, то треперене, то чудо на чудесата! И как пък един не написа, че Ричи е просто един от китаристите в рока- да, добър, но...с какво е по-добър от да речем Питър Тауншенд на Дъ Ху да попитам аз? Та, един човек не написа нещо подобно- а, ако беше написал, щяха да го изядат с парцалите! Но виж, за Ларс може- той не е от Класиките...нисък датчанин който видите ли едва ли не е по милост в Металика и бездарник при това...
И като за финал- не съм фен на Металика. Слушам Ръш, Сага, Тото. Но, никога няма да седна да сравнявам Нийл Пърт с Ларс. Музиката за това е щастие- защото е създадена да носи Щастие на всички а не да си оспорваме Щастията и кое Щастие е по- Щастие. Всеки музикант в рок музиката е дал своя принос да бъдем Щастливи. Нека не разваляме нещата и да бъдем преди всичко Широкоскроени Личности с Отворен мироглед към всичко.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 17.11.2015 21:20:24 отговори + 16 2
Ама едно време- което съм изживял лично, щото съм на 44!- сичките си блъскахте кратуните в стените на Hit the Lights, For whom the bell tolls, Battery, Master... Тогава, Ларс беше Супер, а? Помните ли ги тези времена? Сега обаче, всички взехте да се правите на по- големи барабанисти от Саймън Филипс и Нийл Пърт / дано поне някой от вас да знае кои са тези хора.../ и взехте да теглите локумите и да разобличавате в небарабанизъм Ларс. Каквито и да са Металика в днешни дни, те бяха Явление, те бяха Събитие, те бяха Пътеводните Звезди за десетки и стотици банди сформирали се след 1985 година! За стила който свиреха тогава, сътвориха много повече от възможното и останаха в историята с 6 албума всяка песен от които е познаваема и запеваема от Нова Зеландия до Аляска! Даже ескимосите от град Тъктояктък познават Металика, защото и там Ларс и компания правиха концерт. За времената тогава 1982-1990 Ларс си беше екстра работа! Човека не е супер барабанист-да. Не е нещо невероятно запомнящо се-да. Няма някакви пространствени виждания относно барабаните в дадена песен-да. Да- Ларс никога не е бил от най- добрите барабанисти. Обаче, има една подробност, която явно или не я знаете или нарочно за да се поплюва малко я пропускате- Ларс Улрих е страхотен композитор, момчета! Вземете коя и да е песен на Металика и гледайте имената на създалите я: Хетфилд- Улрих. Хетфилд- Улрих. Хетфилд- Улрих. Е, нещо да кажете? Това е бездарен човек?! Ами...слушайте си тогава Смока, Бляк Найта, Юрая и Жулая...а, щях да забравя- и Ричито. Той сега нали ще свири Смока- значи, сичко е на шесТ. В тая песен, определено Ян Пейс е Мнооо дОбър! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gapstar[13] 17.11.2015 18:16:01 отговори + 7 10
За мен Ларс е най-бездарната и противна личност в историята на музиката, както и най-некадърният барабанист, който се е раждал някога!
Добре би било, да се сетят, че още не е късно да бъде уволнен
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 17.11.2015 18:00:14 отговори + 6 2
Може да е не е на нивото на Ломбардо и ко. но Ларс е финансовия и маркетингов гений на групата, заради която са на върха вече толкова години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултур 17.11.2015 16:32:03 отговори + 7 3
Ми, то целата група е за уволнение и да викнат Дейв и Джейсън, а може и Ломбардо, че нещо се поизгуби. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Въздушен патладжан 17.11.2015 15:09:13 отговори + 6 1
Признавам, нямаше да мога да спя спокойно, ако не бях научил. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dickinson 17.11.2015 14:31:36 отговори + 8 9
Аз не виждам как може да бъде уволнен един от създателите на групата. И какво толкова говорите против Ларс. За група и стил като този на Металика той си е добър барабанист. Едно време със сигурност беше сред 10-те най-добри барабанисти в света! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хълк Хоган 17.11.2015 14:43:02 + 12 1
Това, че не си видял как Дрийм Тиатър уволниха Портной, а Куийнсрайк Джоф Тейт не означава, че не са ги уволнили, нали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 17.11.2015 15:18:15 + 8 3
Това, че е създател на групата не пречи да го уволнят. Но няма да го направят, защото дребният пресметлив датчанин се сеща кога да им размаха възможност за нова пачка пред носовете и да ги насмете да направят още някой недъгав албум (разбирай тези след 1991). Недъгав, ама на Металика и кинтите си падат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 17.11.2015 17:51:40 + 5 0
Едно време със сигурност беше сред 10-те най-добри барабанисти в света!
---
В момента ако на света по някакво чудо останат само десет барабанисти, той ще е на единайсето място в класацията. Никога не е бил сред най-добрите, а в момента е хептен зле.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хммм 18.11.2015 22:04:49 + 0 0
Баба яга, по скоро след 1988. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 17.11.2015 12:07:14 отговори + 12 7
Като даде още едно-две подобни интервюта и Metallica ще си търсят нов китарист. Така ги виждам аз нещата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 17.11.2015 11:58:31 отговори + 20 8
Ей там им е грешката,че не са го уволнили!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ккк 17.11.2015 11:52:19 отговори + 18 8
Ми то никога не е късно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Хълк Хоган 17.11.2015 11:40:14 отговори + 13 11
Ако го бяха уволнили, Светът щеше да е едно много по-хубаво място. Не се шегувам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 17.11.2015 11:37:43 отговори + 18 9
Да бяха... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".