Китаристът Christian Martucci заменя Jim Root в STONE SOUR

18 мар 2015, 21:28 ч. 597 / 2 2
пред./следв.

   STONE SOUR разпространиха съобщение, че китаристът Christian Martucci става постоянен член на групата. Музикантът първоначално се присъедини към бандата в края на 2013 г., като заместник на изгонения Jim Root. Последният беше отстранен от STONE SOUR, тъй като отказа да участва в турнето на групата, за да започне работа по следващия албум на SLIPKNOT, на които също беше член.

   На въпрос на фен от днес, 18 март, на Фейсбук страницата на STONE SOUR, дали Martucci е "постоянен заместник" на Root, групата е отговорила "Да".

   STONE SOUR се представиха пред българската публика по време на "Sofia Rocks powered by Sonisphere Festival" през 2010 г., като тогава в състава им беше Jim Root.

 

stone_sour2



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 19.03.2015 15:42:39 отговори + 1 0
Нещо не вдявам. Как той щял да започне работа, пък другите няма да започнат работа по албума на Slipknot. Че да не е само той член и на двете банди... Другите няма ли да записват? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HYPOHEAD 19.03.2015 00:44:01 отговори + 3 0
Поправка: на вторите все още е член Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".