Китаристът Glen Drover обяснява напускането на MEGADETH

16 яну 2008, 11:11 ч. 205 / 7 5
пред./следв.
В официално съобщение до "BW&BK" китаристът Glen Drover обяснява напускането на MEGADETH така:

   Чух слуховете, че напускам MEGADETH, за да се съсредоточа върху семейния си живот. Моето семейство винаги е било на първо място за мен.
   В последно време бях нещастен от ситуацията, при която ми се искаше да прекарваме повече време със семейството си и едновременно осъзнавах, че трябва да направя следващата крачка в музикалната си кариера. Сега, преди всичко искам да прекарам някои чудесни мигове тук в дома си с моето семейство, преди да се захвана с нещо сериозно.
   Ясно е, че не съм изгубил последните няколко години от живота си, работейки толкова усилено, за да спра сега.
   Ще бъде непростимо да оставя нещата по средата. Музиката е това, с което се занимавам и съм обнадежден за бъдещето, което тя ще ми предложи.
   Искам да благодаря на Dave [Mustaine] за това, че ми даде великолепната възможност да бъда част от MEGADETH за последните повече от 3 години. Да бъда част от тази група с брат си Shawn [Drover] и да обикалям света - малко е да се каже, че беше страхотно.
   Имам много хубави спомени и срещнах маса чудесни хора по пътя, както фенове, така и личности от музикалната индустрия. Също така, горд съм че бях част от завръщането на MEGADETH на предния фронт и стабилното й поставяне обратно на картата!
   Накрая, но не на последно място, искам да благодаря на всички фенове, на тур-екипа на MEGADETH и на тези, които ме подкрепяха в това времето, прекарано с MEGADETH, да остане незабравим спомен!

   Glen Drover

още за:

MegadethGlen Drover


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Skolnick 16.01.2008 20:17:13 отговори + 0 0
Добър Музикант,но гения Фридман е липсващото звено!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mustaine 16.01.2008 18:10:09 отговори + 0 0
Благодарим ти Glen....Ти си великолепен музикант...Успех ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dugs 16.01.2008 17:45:25 отговори + 0 0
Предпочитам нов албум на MEGADETH Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.01.2008 14:49:19 отговори + 0 0
... скоро може и нов албум на Eidolon да има... но пък брат му е в Мегадет Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Crimson Glory 16.01.2008 11:57:01 отговори + 0 0
Glen си е пич! Чудно свирене на концерта тук! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".